O Ρις Τζέιμς χτύπησε στο ίδιο πόδι στο πρώτο ματς μετά τον τραυματισμό του (vid)
i

Ρις Τζέιμς/PrtScr

O Ρις Τζέιμς χτύπησε στο ίδιο πόδι στο πρώτο ματς μετά τον τραυματισμό του (vid)

Κώστας Τόπας 12:23 - 28.12.2022 / Ανανεώθηκε: 12:28 - 28.12.2022

Ο Ρις Τζέιμς επέστρεψε ξανά στα γήπεδα, μετά τον τραυματισμό του και το Μουντιάλ, ωστόσο είδε την ατυχία να του... χτυπά ξανά την πόρτα και να αποχωρεί λαβωμένος.

Ο Άγγλος δεξιός οπισθοφύλακας, δύο μήνες μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο, τον περασμένο Οκτώβριο, ο οποίος τον άφησε εκτός δύο μήνες και του στέρησε τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο ξεκίνησε βασικός στην αναμέτρηση της Τσέλσι με την Μπόρνμουθ.

Παρά το γεγονός ότι τα πήγαινε εξαίσια, η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι, καθώς στο 51ο λεπτό της αναμέτρησης, τραυματίστηκε εκ νέου στο δεξί πόδι.

 «Δεν είναι καλό, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε λίγο για να δούμε… Είναι νωρίς για μένα να κάνω εκτιμήσεις, αλλά ότι κι αν βγει απ’ αυτόν τον τραυματισμό δεν θα είναι καλό», τόνισε ο τεχνικός της λονδρέζικης ομάδας Γκρέαμ Πότερ στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς και πρόσθεσε: «Πρέπει να… σταυρώσουμε τα δάχτυλά μας και θα μάθουμε αναλυτικά στις επόμενες 1-2 μέρες μετά τις εξετάσεις που θα κάνει…».

Μετά από αυτές τις δυσάρεστες εξελίξεις, ο εκπρόσωπος του Ρις Τζέιμς, Ραλφ έβραζε με τους ανθρώπους της Τσέλσι. Γι' αυτό ανήρτησε ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να κάνει γνωστά τα συναισθήματά του, λέγοντας: «Πρέπει να δαγκώσω τη γλώσσα μου παρόλο που έχω ΠΟΛΛΑ να πω…».

Το μήνυμα του εκπροσώπου του Ρις Τζέιμς/IG: jr_athletesedge

Με αυτόν τον τρόπο, ο Τζέιμς Ραλφ έριξε «καρφιά» στο ιατρικό επιτελείο της Τσέλσι για τον τρόπο που αντιμετώπισε τον προηγούμενο τραυματισμό του Άγγλου μπακ.