Επος: Ρώτησαν τον Ποτσετίνο για δύο παίκτες της Τσέλσι και ο Αργεντινός δεν τους ήξερε (vid)

Μαουρίτσιο Ποτσετίνο

i

PrtScr

Επος: Ρώτησαν τον Ποτσετίνο για δύο παίκτες της Τσέλσι και ο Αργεντινός δεν τους ήξερε (vid)

Κώστας Τόπας 13:34 - 26.08.2023

Εκπληκτος έμεινε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε για δύο παίκτες της Τσέλσι και ο Αργεντινός δεν τους γνώριζε...

Την περασμένη σεζόν η ομάδα του Λονδίνου ξόδεψε πάνω από 600 εκατομμύρια ευρώ σε παίκτες και ακολούθησε το φετινό καλοκαίρι με σχεδόν 350 εκατομμύρια ευρώ σε μεταγραφές. Ενώ υπήρξαν αποχωρήσεις από τον σύλλογο, όπως τον Κάι Χάβερτς, Μέισον Μάουντ, Ματέο Κόβασιτς και άλλων, ο νέο τεχνικός της Τσέλσι, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που δεν είχε ποτέ πριν.

Την περασμένη σεζόν, ο τότε προπονητής της Τσέλσι, Γκράχαμ Πότερ, δεν έκρυψε την δυσφορία του για το μεγάλο ρόστερ των «μπλε». Τώρα φαίνεται ότι ο Ποτσετίνο αντιμετωπίζει ένα παρόμοιο πρόβλημα. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Τσέλσι, το ρόστερ αυτή τη στιγμή διαθέτει 32 παίκτες. Με έναν τόσο μεγάλο αριθμό, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο τα βρίσκει σκούρα. 

Μετά τη νίκη της Τσέλσι με 3-0 επί της Λούτον, ο Αργεντινός τεχνικός ρωτήθηκε από έναν δημοσιογράφο για δύο παίκτες που δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της αγωνιστικής. Τους Μάλαγκ Σαρ και Τζέιμι Κάμινγκ. Η Τσέλσι υπέγραψε τον πρώην αμυντικό της Νις, ως ελεύθερο το 2020, αλλά αυτός πέρασε τις σεζόν 2020/21 και 2022/23 ως δανεικός. Ο Κάμινγκ είναι προϊόν της ακαδημίας της Τσέλσι και ξεκίνησε το πρώτο φιλικό προετοιμασίας της ομάδας του εναντίον της Ρέξαμ τον περασμένο μήνα.

Όταν ρωτήθηκε γιατί κανένας από τους δύο δεν ήταν στην αποστολή για τον αγώνα με τη Λούτον, ο Ποτσετίνο απάντησε: «Ποιος;». Τελείως μπερδεμένος, ο Αργεντινός προπονητής συνέχισε: «Θεέ μου. Δεν ξέρω τι μπορώ να σου πω. Δεν ξέρω γιατί με εξέπληξες! Είναι σαν να με χτυπάς με γροθιά στο πρόσωπο και είμαι έτσι, έκπληκτος. Γιατί μιλούσαμε για τον Λούτον!».