«Καθάρισε» ο Στέρλινγκ για την Τσέλσι, 3-0 τη Λούτον

Τσέλσι - Λούτον

i

©Getty Images

«Καθάρισε» ο Στέρλινγκ για την Τσέλσι, 3-0 τη Λούτον

Δημήτρης Χούπης 23:52 - 25.08.2023 / Ανανεώθηκε: 23:53 - 25.08.2023

Ο Ράχιμ Στέρλινγκ είχε κέφια και με δύο γκολ και μία ασίστ έδωσε την πρώτη νίκη στην Τσέλσι, η οποία επικράτησε της Λούτον με 3-0.

Η Τσέλσι είχε εύκολο έργο με τη νεοφώτιστη Λούτον, την οποία κέρδισε στο Stamford Bridge 3-0 και πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Καλύτερος παίκτης των «μπλε» ήταν ο Ράχιμ Στέρλινγκ ο οποίος με δύο γκολ και μία ασίστ βοήθησε την ομάδα του να πάρει εύκολα τους τρεις βαθμούς. Εξαιρετικός επίσης ήταν και ο Γκουστό, ο οποίος έβγαλε τις δύο ασίστ στον πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι.

Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο όπως ήταν λογικό είχε τον έλεγχο του αγώνα, κρατώντας την μπάλα στα πόδια της. Ωστόσο δεν είχε τόσες πολλές ευκαιρίες. Στο 7ο λεπτό οι «μπλε» έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Στέρλινγκ, αλλά ο Καμίνσκι κατάφερε με κάποιο τρόπο να αποκρούσει.

Το γκολ που δεν έβαλε στο 7', το πέτυχε στο 17' ο Στέρλινγκ. Ο Άγγλος επιθετικός της Τσέλσι έκανε κίνηση στο πρώτο δοκάρι και με ένα σουτ στην αριστερή γωνία και «νίκησε» τον Καμίνσκι. Η συνέχεια μετά το 1-0 των «μπλε» ήταν η ίδια με πριν. Η λονδρέζικη ομάδα είχε την κατοχή, αλλά δεν απείλησαν ιδιαίτερα την εστία της Λούτον.

Στο δεύτερο μέρος η κατάσταση δεν άλλαξε. Ωστόσο η Λούτον είχε μια καλή ευκαιρία με τον Τζάιλς. Ο οποίος έκανε ένα σουτ, σχεδόν αιφνιδίασε τον Σάντσες, αλλά μπλόκαρε τελικά την μπάλα. Στο 69ο λεπτό η Τσέλσι «καθάρισε» τη νίκη. Ο Στέρλινγκ ήταν και πάλι ο σκόρερ, ο οποίος με σουτ και πάλι στην αριστερή γωνία έκανετο 2-0. Εφτά λεπτά μετά ο Στέρλινγκ από σκόρερ, έβγαλε και ασίστ. Ο Άγγλος επιθετικός έκανε μια ωραία σέντρα προς τον Τζάκσον, ο οποίος με προβολή έκανε το 3-0.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (4ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ