Αυτός είναι ο κορυφαίος μέσος της Premier League, σύμφωνα με τον Ντε Μπρόινε

Κέβιν Ντε Μπρόινε

i

© photo by Michael Regan / Getty Images / Ideal Images

Αυτός είναι ο κορυφαίος μέσος της Premier League, σύμφωνα με τον Ντε Μπρόινε

Ιάσονας Τσίλης 21:12 - 25.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:12 - 25.08.2023

Τις δικές του προτιμήσεις όσον αφορά τους κορυφαίους δημιουργικούς μέσους έδειξε ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, τοποθετώντας σε σειρά, τους κατά γενική ομολογία, τρεις καλύτερους σε αυτή τη θέση.

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, υπέστη σοβαρό τραυματισμό στην πρεμιέρα της Μάντσεστερ Σίτι στην Premier League, κόντρα στην Μπέρνλι και θα απουσιάσει από την αγωνιστική δράση, τουλάχιστον μέχρι τον Δεκέμβριο.

Τώρα που ο ίδιος δεν θα παίζει, έχει ανοίξει η συζήτηση για το ποιος είναι ο κορυφαίος επιθετικός μέσος στο πρωτάθλημα, με τους υποψηφίους να είναι οι Μπρούνο Φερνάντες, Μάρτιν Έντεγκααρντ και Τζέιμς Μάντισον.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές διήνυσαν εξαιρετικές σεζόν πέρσι, με τον Φερνάντες να μετράει οκτώ γκολ και οκτώ ασίστ, τον Έντεγκααρντ 15 γκολ και οκτώ ασίστ και τον Μάντισον 10 γκολ και εννέα ασίστ.

Ο Ντε Μπρόινε λοιπόν, σε σχετική ερώτηση από δημοσιογράφο του Sky Sports, έβαλε σε... ιεραρχία τους «διαδόχους» του, θεωρώντας καλύτερο τον Μπρούνο Φερνάντες, δεύτερο τον Μάρτιν Έντεγκααρντ και τελευταίο τον Τζέιμς Μάντισον. Εξήγησε ωστόσο, τις επιλογές του.

«Βάζω τον Μπρούνο στην κορυφή γιατί είναι μια μηχανή δημιουργίας, το κάνει για πολλά χρόνια οπότε είναι το νούμερο 1 αυτή τη στιγμή. Ο Έντεγκααρντ είναι μικρότερος, είχε μια φανταστική χρονιά πέρσι, αλλά είναι λίγο πιο κοντρολαρισμένος. Ο Μάντισον είναι εξαιρετικός, όμως θέλω να τον δω να αποδίδει το ίδιο σε μεγάλη ομάδα».