Επίσημο: Στη Μάντσεστερ Σίτι ο Ντοκού

Επίσημο: Στη Μάντσεστερ Σίτι ο Ντοκού

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:30 - 24.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:33 - 24.08.2023

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε την απόκτηση του Ζερεμί Ντοκού από τη Ρεν, ο οποίος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Μετά την ανανέωση του Μπερνάρντο Σίλβα, η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε σήμερα (24/8) την απόκτηση του Ζερεμί Ντοκού από τη Ρεν

Ο Βέλγος εξτρέμ έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα τον κρατήσει για τα επόμενα πέντε χρόνια στο Μάντσεστερ, έναντι 65 εκατομμυρίων ευρώ. 

Ο Ντοκού βρίσκεται στη Ρεν από τον Οκτώβριο του 2020, όταν και αποκτήθηκε με 26 εκατομμύρια ευρώ από την Άντερλεχτ. Συνολικά με τους Γάλλους έχει φτάσει τις 92 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και έχει απολογισμό 12 γκολ και 10 ασίστ. Επίσης ο Ντοκού έχει καταγράψει και τις πρώτες του εμφανίσεις με την Εθνική Βελγίου. Στο περασμένο Παγκόσμιο Κύπελλο ο νεαρός έδωσε το παρών του ωστόσο αγωνίστηκε μόλις για 18 λεπτά. 

«Αυτή είναι μία σπουδαία ημέρα για μένα, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η Μάντσεστερ Σίτι είναι η κορυφαία ομάδα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, οπότε το να γίνομαι κομμάτι της είναι κάτι πολύ ξεχωριστό για μένα και την οικογένειά μου. 

Ανακοινώθηκε από την Αλ-Νασρ ο Λαπόρτ
REST OF THE WORLD

17:41 - 24.08.2023

Ανακοινώθηκε από την Αλ-Νασρ ο Λαπόρτ

Η μεταγραφή του Εμερίκ Λαπόρτ από την Μάντσεστερ Σίτι στην Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ-Νασρ αποτελεί πλέον γεγονός, με κάθε επισημότητα, όπως ανακοίνωσε η ομάδα από το Ριάντ στους επίσημους λογαριασμούς της.

Είμαι ένας νεαρός παίκτης που έχω τόσα πολλά να μάθω για να βελτιωθώ. Δουλεύοντας με τον Πεπ και τους συνεργάτες του και παίζοντας δίπλα σε αυτούς τους παγκοσμίας κλάσης ποδοσφαιριστές, θα με κάνουν έναν πολύ καλύτερο παίκτη. Είμαι σίγουρος για αυτό», ανέφερε στις πρώτες δηλώσεις του ο Ντοκού ως παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι.