Ανανέωσε ο Μπερνάρντο Σίλβα - Παραμένει κάτοικος Μάντσεστερ μέχρι το 2026

Μπερνάρντο Σίλβα

i

PrtScr

Ανανέωσε ο Μπερνάρντο Σίλβα - Παραμένει κάτοικος Μάντσεστερ μέχρι το 2026

Ιάσονας Τσίλης 20:44 - 23.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:44 - 23.08.2023

Μετά από αρκετό διάστημα, δόθηκε ένα τέλος στο σήριαλ παραμονής του Μπερνάρντο Σίλβα, με τον Πορτογάλο να ανανεώνει το συμβόλαιο του με τη Σίτι, μέχρι το 2026.

Ο Μπερνάρντο Σίλβα παραμένει στη Μάντσεστερ Σίτι, με το σύλλογο να ανακοινώνει τα ευχάριστα στους οπαδούς του. Ο Πορτογάλος μέσος, ήταν το μεγάλο όνειρο του Τσάβι για την ενίσχυση στα «φτερά» της επίθεσης της Μπαρτσελόνα και για ένα διάστημα θεωρούνταν σχεδόν σίγουρη η μετακίνηση του στην Καταλονία.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ενδιαφέρθηκε επίσης για τον Μπερνάρντο Σίλβα, αλλά στο κεφάλι του υπήρχε μόνο η Μπαρτσελόνα ως επιλογή να φύγει από το Μάντσεστερ. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο τραυματισμός του Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο οποίος θα μείνει εκτός για τρεις έως τέσσερις μήνες, ανέτρεψε τα δεδομένα κι έτσι ο Πεπ Γκουαρδιόλα συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να παραμείνει ο Σίλβα «πολίτης».

Ο Πορτογάλος αποκτήθηκε από τη Μάντσεστερ Σίτι το 2017 έναντι 50 εκατομμυρίων ευρώ, αφήνοντας τη χρυσή γενιά της Μονακό για την Premier League. Από το 2018 πήρε θέση βασικού στο ρόστερ των «πολιτών», έχοντας κομβικό ρόλο σε όλους τους τίτλους που πήρε η ομάδα του με αποκορύφωμα το τρεμπλ της προηγούμενης σεζόν, στην οποία αγωνίστηκε σε 55 παιχνίδια, πετυχαίνοντας επτά γκολ και οκτώ ασίστ.

Μετά από αρκετό καιρό διαπραγματεύσεων, ο Μπερνάρντο Σίλβα τελικά πείστηκε και θα παραμείνει στους πρωταθλητές Ευρώπης μέχρι και το 2026.