Ο Ντε Μπρόινε με αφορμή το τρεμπλ έκανε δώρο στους συμπαίκτες του iPhone αξίας 5,000 ευρώ!
i

©PrtScr

Ο Ντε Μπρόινε με αφορμή το τρεμπλ έκανε δώρο στους συμπαίκτες του iPhone αξίας 5,000 ευρώ!

Κώστας Τσιακλής 17:22 - 23.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:23 - 23.08.2023

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε με αφορμή το τρεμπλ της Μάντσεστερ Σίτι, έκανε δώρο στους συμπαίκτες του ειδικά iPhone αξίας 5,000 ευρώ.

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε της Μάντσεστερ Σίτι προχώρησε σε μια ιδιαίτερη κίνηση αφού έκανε δώρο από ένα iPhone στους συμπαίκτες του για την κατάκτηση του τρεμπλ την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αξία των συγκεκριμένων κινήτων είναι 5,000 ευρώ.

Τον περασμένο Ιούνιο η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε της Ίντερ με 1-0 στον τελικό του Champions League και κάτεκτησε το πρώτο της τρόπαιο στη διοργάνωση. Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα ολοκλήρωσε το τρεμπλ (αφού είχε πανηγυρίσει επίσης την Premier League και το FA Cup) και έκανε κάτι που είχε πετύχει μόνο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον το 1999.

Με αφορμή αυτό το γεγονός ο Κέβιν Ντε Μπρόινε θέλησε να κάνει ένα ιδιαίτερο δώρο στους 26 συμπαίκτες του. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός λοιπόν αποφάσισε να τους δωρίσει από ένα ειδικά κατασκευασμένο iPhone αξίας 5,000 ευρώ. Τα κινητά αυτά τηλέφωνα έχουν χρώμα γαλάζιο και ασημί ενώ επάνω τους υπάρχει χαραγμένο τόσο το σήμα της Μάντσεστερ Σίτι, όσο και η επιγραφή «νικητές τρεμπλ 2023». Επιπλέον υπάρχει ο αριθμός και το όνομα του Ντε Μπρόινε. Ο 32χρονος δεν είναι ο πρώτος που κάνει κάτι τέτοιο, αφού κινητά τηλέφωνα είχε δωρίσει και ο Λιονέλ Μέσι μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Αργεντινή.

Απών για το υπόλοιπο του 2023 ο Βέλγος

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντε Μπρόινε θα απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα από τις υποχρεώσεις της Μάντσεστερ Σίτι. Ο 32χρονος άσος τραυματίστηκε στην πρεμιέρα της Premier League και ο Πεπ Γκουαρδιόλα επιβεβαίωσε πως ο Ντε Μπρόινε θα λείψει για τους επόμενους 3-4 μήνες. 

«Θα δούμε τις επόμενες ημέρες για την επέμβαση. Το χειρουργείο είναι χειρουργείο. Θα χρειαστεί 3-4 μήνες», ανέφερε ο Πεπ Γκουαρδιόλα. «Ο τραυματισμός του Κέβιν είναι πλήγμα, μεγάλη απώλεια. Έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Αν λείψει για πολύ καιρό, είναι πολύ δύσκολα για εμάς. Πρέπει να προχωρήσουμε. Έχουμε εναλλακτικές. Ο Κέβιν είναι αναντικατάστατος, αλλά έχουμε ταλαντούχους παίκτες».