Η Μάντσεστερ Σίτι κατέθεσε πρόταση στη Γουλβς για τον Νούνιες

Ματέους Νούνιες

i

©PrtScr

Η Μάντσεστερ Σίτι κατέθεσε πρόταση στη Γουλβς για τον Νούνιες

Κώστας Τσιακλής 22:53 - 23.08.2023 / Ανανεώθηκε: 22:53 - 23.08.2023

Η Μάντσεστερ Σίτι κατέθεσε την πρώτη της πρόταση στη Γουλβς για τον Ματέους Νούνιες.

Η Μάντσεστερ Σίτι μετά τον τραυματισμό του Κέβιν Ντε Μπρόινε θέλει να αποκτήσει ακόμα έναν παίκτη στη μεσαία γραμμή. Οι «πολίτες» επιθυμούν να αποκτήσουν τον Ματέους Νούνιες και κατέθεσαν την πρώτη τους πρόταση στη Γουλβς, η οποία υπερβαίνει τα 50 εκατομμύρια ευρώ. 

Η Μάντσεστερ Σίτι είδε τους Ιλκάι Γκουντογκάν και Ριγιάντ Μαχρέζ να αποχωρούν αυτό το καλοκαίρι για χάρη της Μπαρτσελόνα και της Αλ Αχλί αντίστοιχα. Ο μεν Γερμανός εντάχθηκε στους «μπαλουγκράνα» με ελεύθερη μεταγραφή ενώ ο Αλγερινός πήρε στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας με 35 εκατομμύρια ευρώ. Η Σίτι αντικατέστησε τον Γκουντογκάν με τον Ματέο Κόβασιτς ενώ το κενό θα καλύψει όπως όλα δείχνουν ο Ντοκού. 

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα όμως έχασε και τον Κέβιν Ντε Μπρόινε που τραυματίστηκε στην πρεμιέρα της Premier League και θα απουσιάσει τους επόμενους τρεις με τέσσερις μήνες. Αυτή η εξέλιξη δημιούργησε την ανάγκη στους «πολίτες» να κινηθούν για να αποκτήσουν ακόμα ένα παίκτη στη μεσαία γραμμή. Αυτός που φαίνεται να κερδίζει τη μάχη είναι ο Ματέους Νούνιες, για τον οποίο η Σίτι κατέθεσε την πρώτη της πρόταση. Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο λοιπόν η αρχική πρόταση των «σίτιζεν» στη Γουλβς υπερβαίνει τα 50 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα μπόνους. Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος ο Πορτογάλος μέσος έχει ήδη συμφωνήσει σε προσωπικούς όρους με τη Σίτι. 

Νούνιες βρίσκεται στη Γουλβς μόλις από τον Αύγουστο του 2022, όταν και αποκτήθηκε με 45 εκατομμύρια ευρώ από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο 24χρονος άσος την περασμένη σεζόν είχε καταγράψει 39 συμμετοχές, με απολογισμό ένα γκολ και μια ασίστ. Ο Νούνιες ξεκίνησε βασικός και στα δύο φετινά παιχνίδια της Γουλβς και μάλιστα αποβλήθηκε με δύο κίτρινες κάρτες στην ήττα με 1-4 από τη Μπράιτον. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα σήμερα είχε αναφερθεί και το ενδιαφέρον της Σίτι για τον Εμπερέτσι Έζε της Κρίσταλ Πάλας. Αν τελικά αποκτηθεί ο Νούνιες είναι πολύ πιθανόν αυτή η μεταγραφή να μην πραγματοποιηθεί λόγω και του υψηλού ποσού που θα ζητήσουν οι «αετοί».