«Ο Μπερνάρντο Σίλβα, απέρριψε προτάσεις από Σαουδική Αραβία, Παρί και Μπαρτσελόνα για να συνεχίσει στη Σίτι»

Μπερνάντο Σίλβα

i

©twitter/@Olatunj20273011

«Ο Μπερνάρντο Σίλβα, απέρριψε προτάσεις από Σαουδική Αραβία, Παρί και Μπαρτσελόνα για να συνεχίσει στη Σίτι»

Μαρία Δαλιάνη • 15:45 - 25.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Στις ομάδες που είχε προτάσεις και απέρριψε αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο πατέρας του Μπερνάρντο Σίλβα, Πάουλο, προκειμένου να συνεχίσει στην Μάντσεστερ Σίτι.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Radio Renascenca ο πατέρας του πορτογάλου άσου της Μάντσεστερ Σίτι, Μπερνάρντο Σίλβα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις ομάδες που απέρριψε ο γιος του, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στη Σίτι.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις προτάσεις που υπήρχαν από πλευράς Σαουδική Αραβία αλλά και την Παρί Σεν Ζερμέν. Αντίθετα, η Μπαρτσελόνα κάθε χρόνο δείχνει το ενδιαφέρον της για τον διεθνή Πορτογάλο.

«Ο λόγος που αποφάσισε να μείνει είναι για να κατακτήσει περισσότερα με τη Σίτι, μετά το φετινό τρεμπλ», ανέφερε αιτιολογώντας την απόφαση του γιου του να παραμείνει κάτοικος Έτιχαντ για τρία ακόμη χρόνια.

Όταν ο πατέρας του διεθνή Πορτογάλου μέσου ρωτήθηκε για τον αν ο γιος του επιθυμεί να επιστρέψει στην Μπενφίκα στην ομάδα από την οποία άρχισε την καριέρα προκειμένου να ολοκληρώσει την καριέρα του του δήλωσε: «Θα είναι 32 χρόνων (σ.σ ο Μπερνάντο Σίλβα) όταν λήξει το τρέχον συμβόλαιο του με την Μάντσεστερ Σίτι, όποτε είναι μια πιθανότητα αρκετά ισχυρή.»

Ο Κλοπ έχει ήδη πει στον Τεν Χαχ γιατί πρέπει να υπογράψει τον Βλαχοδήμο (vids)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

08:55 - 25.08.2023

Ο Κλοπ έχει ήδη πει στον Τεν Χαχ γιατί πρέπει να υπογράψει τον Βλαχοδήμο (vids)

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, έχει ήδη «πει» στον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαχ, γιατί πρέπει να υπογράψει τον τερματοφύλακα της Μπενφίκα, Οδυσσέα Βλαχοδήμο αυτό το καλοκαίρι.

 «Προφανώς είναι οπαδός της Μπενφίκα αλλά δεν μπορούμε να πάρουμε μια απόφαση τώρα για τρία χρόνια μετά. Βλέπουμε την κατάσταση και τις ευκαιρίες χρόνο με το χρόνο», εξήγησε ο Πάουλο.