Το ειρωνικό Tweet της Τσέλσι για το χέρι του Σούτσεκ
i

Γουέστ Χαμ - Τσέλσι / Photo by Charlotte Wilson/Offside/Offside via Getty Images/Ideal Images

Το ειρωνικό Tweet της Τσέλσι για το χέρι του Σούτσεκ

Sportal newsroom 10:23 - 12.02.2023

Με ένα ειρωνικό, αλλά και χιουμοριστικό tweet έδειξε την ενόχλησή της για το πέναλτι που δεν της δόθηκε στον αγώνα με την Γουέστ Χαμ.

Η Τσέλσι δεν κέρδισε ούτε τώρα, καθώς ήρθε ισοπαλία (1-1) με την Γουέστ Χαμ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου και απομακρύνθηκε κι άλλο από την τετράδα. Το σκορ για την ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ το άνοιξε ο Ζοάο Φέλιξ με το πρώτο του γκολ με την φανέλα των «μπλε», στην επιστροφή του μετά την τιμωρία που είχε δεχτεί. Το τελικό 1-1 το διαμόρφωσε ο ακραίος μπακ της Γουέστ Χαμ, Έμερσον, ο οποίος αποτέλεσε και πρώην παίκτης της Τσέλσι.

Ο Μούντρικ έκανε εμφάνιση ερασιτέχνη και δέχθηκε σφοδρή κριτική από τους οπαδούς της Τσέλσι (vid)
PREMIER LEAGUE

09:35 - 12.02.2023

Ο Μούντρικ έκανε εμφάνιση ερασιτέχνη και δέχθηκε σφοδρή κριτική από τους οπαδούς της Τσέλσι (vid)

Το παιδί... θαύμα της Τσέλσι, Μιχαίλο Μούντρικ ήταν «σκιά» του εαυτού του στο τελευταίο ματς κόντρα στην Γουέστ Χαμ και δέχθηκε έντονη κριτική από τους φίλους των «μπλε».

Παρόλα αυτά στο 89ο λεπτό του αγώνα ο διαιτητής δεν είδε ένα εξώφθαλμο πέναλτι. Συγκεκριμένα μετά από σουτ του Κόνορ Γκάλαχερ, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Σούτσεκ, η φάση ελέγχθηκε από το VAR, αλλά το πέλαντι δεν δόθηκε.

Μετά από τον αγώνα η Τσέλσι απάντησε σε ένα παλιό ποστ της σελίδας της FIFA, το οποίο έγραφε: «Έξι τερματοφύλακες. Δύο βραβεία. Ποιος θα είναι ο καλύτερος;», με την ομάδα του Λονδίνου να απαντά «ο Σούτσεκ», βάζοντας το βίντεο από την φάση.