Η Τσέλτεναμ έβαλε επιτέλους γκολ και απέφυγε να «σπάσει» το ρεκόρ μη σκοραρίσματος
i

©Photo by Chris Vaughan - CameraSport via Getty Images)

Η Τσέλτεναμ έβαλε επιτέλους γκολ και απέφυγε να «σπάσει» το ρεκόρ μη σκοραρίσματος

Κώστας Τσιακλής 18:39 - 07.10.2023

Η Τσέλτεναμ πέτυχε γκολ για πρώτη φορά φέτος στη League One και απέφυγε να γίνει η ομάδα με το μεγαλύτερο σερί μη σκοραρίσματος στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Η Τσέλτεναμ είχε ενώπιον της μια τεράστια πρόκληση στην 12η αγωνιστική της League One. Η ομάδα του Ντάρελ Κλαρκ δεν είχε σκοράρει σε κανένα από τα 11 πρώτα ματς της σεζόν και ήταν κοντά στο να γίνει η ομάδα με το μεγαλύτερο σερί μη σκοραρίσματος στην Αγγλία.

Ο Μάντισον συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρσι και ανεβάζει επίπεδο την Τότεναμ
PREMIER LEAGUE

18:23 - 07.10.2023

Ο Μάντισον συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρσι και ανεβάζει επίπεδο την Τότεναμ

Ο Τζέιμς Μάντισον έδωσε για ακόμα μια φορά φέτος τη λύση στην Τότεναμ με την ασίστ του στο γκολ του Φαν ντε Φεν και επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα της καριέρας του.

Κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί αφού η Τσέλτεναμ κατάφερε να σκοράρει στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ντέρμπι Κάουντι. Σκόρερ του «χρυσού» γκολ ήταν ο Ρόμπερτ Στριτ στο 39'. Πάντως το τέρμα αυτό δεν θα φέρει και την πρώτη νίκη για την Τσέλτεναμ αφού οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν λίγο αργότερα με τον Κέρτις Νέλσον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο γκολ της Τσέλτεναμ ήρθε μετά από 107 τελικές προσπάθειες! Κάπως έτσι οι «ρόμπινς» δεν θα γίνουν οι πρώτοι που θα μείνουν «άσφαιροι» για δώδεκα παιχνίδια. Το αρνητικό σερί της Τσέλτεναμ θα μείνει στα 11 παιχνίδια, εκεί όπου σταμάτησαν επίσης οι επιδόσεις των Χαρτλπουλ (1992-1993) και Κόβεντρι (1919-1920).