Τσέριν: «Αξίζαμε τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, ήμασταν καλύτερη ομάδα»
i

©Intime

Τσέριν: «Αξίζαμε τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, ήμασταν καλύτερη ομάδα»

Sportal newsroom 22:29 - 01.10.2023 / Ανανεώθηκε: 22:31 - 01.10.2023

Ο Άνταμ Τσέριν τόνισε πως ο Παναθηναϊκός άξιζε τη νίκη στο ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στην απόδοση της ομάδας του.

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ αναμετρήθηκαν στη Λεωφόρο στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 στην τελευταία φάση του αγώνα με τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ και έσωσαν τον ένα βαθμό.

Μιλώντας μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ο Άνταμ Τσέριν τόνισε πως οι «πράσινοι» άξιζαν τη νίκη στο ματς με τον Δικέφαλο του Βορρά, ενώ αναφέρθηκε και στην απόδοση της ομάδας του.

«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά είχαμε κάποιες κακές στιγμές στην άμυνα που οδήγησαν σε γκολ τον ΠΑΟΚ. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε περισσότερο και να κερδίσουμε, κάτι που πιστεύω πως αξίζαμε. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα», τόνισε ο Σλοβένος μέσος. 

«Η πίεση στο τέλος είναι κάτι σαν σήμα κατατεθέν μας, το κάναμε και πέρσι. Αυτό δείχνει τον χαρακτήρα μας σαν ομάδα, δεν καταθέτουμε ποτέ τα όπλα. Παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και είμαι χαρούμενος για το γκολ που πέτυχε ο Γερεμέγεφ». 

Τέλος, αναφέρθηκε για τη συνεργασία του με τον Γουίλιαν Αράο, λέγοντας: «Έχει δείξει ότι είναι καλός παίκτης, στις προπονήσεις και τους αγώνες. Έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ, ο καθένας μπορεί να μπει και να προσφέρει, είναι ωραίο που έχουμε τόση ποιότητα στην ομάδα μας».