Τάισον για την κλήση Τσιγγάρα: «Είμαι πολύ χαρούμενος φίλε μου» (pic)

Παίκτες ΠΑΟΚ

i

© Intime

Τάισον για την κλήση Τσιγγάρα: «Είμαι πολύ χαρούμενος φίλε μου» (pic)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:44 - 20.11.2023 / Ανανεώθηκε: 08:52 - 20.11.2023

Μετά την κλήση του Χάρη Τσιγγάρα στην Εθνική Ελλάδας για το επερχόμενο ματς με τη Γαλλία, ο Τάισον θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα μέσω των social media.

Όπως έγινε γνωστό πριν μερικές ώρες, οι Χάρης Τσιγγάρας και Κάρλος Ζέκα αποτελούν τις τελευταίες κλήσεις της Εθνικής Ελλάδας ενόψει της αναμέτρησης με τη Γαλλία. Το σύνολο του Γκουστάβο Πογέτ προετοιμάζεται για αυτήν την τελευταία αναμέτρηση, με την οποία θα κλείσει τις υποχρεώσεις του στα προκριματικά του Euro 2024.

Από τη μία, ο Ζέκα θα κάνει την επανεμφάνιση του με το εθνόσημο, μετά από δύο χρόνια, ενώ ο Τσιγγάρας θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την «επίσημη αγαπημένη», σε περίπτωση που αγωνιστεί.

Όσον αφορά στον νεαρό μέσο του Δικεφάλου, ένας από αυτούς που έδειξαν τη χαρά τους δημόσια μέσω των social media για την κλήση του ήταν ο Τάισον. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ του ΠΑΟΚ ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα για τον συμπαίκτη του κι αυτό φάνηκε και από την ανάρτηση του στον λογαριασμό του στο Instagram: «Είμαι πολύ χαρούμενος φίλε μου. Καλή επιτυχία με την Εθνική Ομάδα», ανέφερε σε αυτή.

Το αυριανό πρόγραμμα της Εθνικής Ελλάδος, παραμονές του αγώνα με τη Γαλλία

Εξαιτίας της αποβολής του Γκουστάβο Πογέτ κόντρα στην Ολλανδία, ο Τζεράρντ Νους, εκτός από τη θέση του Ουρουγουανού στον πάγκο, θα εκπροσωπήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και στη συνέντευξη τύπου. Αύριο (20/11) η τελευταία προπόνηση της Εθνικής.

Η «γαλανόλευκη» προπονήθηκε σήμερα (19/11) κανονικά, χωρίς να προκύπτει κάποιο νέο πρόβλημα. Η αυριανή (20/11) προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 17:00 στη Νέα Σμύρνη, ενώ η αντίστοιχη της Γαλλίας θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στην «OPAP Arena».

Όσον αφορά τη συνέντευξη τύπου, ο βοηθός του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Τζεράρντ Νους θα εκπροσωπήσει τη «γαλανόλευκη», αφού ο Γκουστάβο Πογέτ θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής που του έχει επιβληθεί, μετά την αποβολή του στο παιχνίδι με τη Γαλλία.

Η προγραμματισμένη ώρα για τη συνέντευξη τύπου είναι στις 12:00 για την Εθνική μας, ενώ για τους «τρικολόρ» στις 18:00, αμφότερες στην «OPAP Arena».

🔴Baladeros LIVE: Φάκελος στόπερ στον Ολυμπιακό, Αλμέιδα α λα Μπάγεβιτς και η ημερομηνία του ντέρμπι

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο