Κλοπ για Τσιμίκα: «Μία σπασμένη κλείδα είναι πραγματικά κάτι πολύ άσχημο»

Γιούργκεν Κλοπ

i

© PrtScr

Κλοπ για Τσιμίκα: «Μία σπασμένη κλείδα είναι πραγματικά κάτι πολύ άσχημο»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:23 - 25.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:25 - 25.12.2023

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Κώστα Τσιμίκα, ο Γιούργκεν Κλοπ στάθηκε στην... ατυχία που επικρατεί στη Λίβερπουλ.

Άσχημα είναι τα νέα για τον Κώστα Τσιμίκα, τη Λίβερπουλ και την Εθνική Ελλάδας. Ο Έλληνας αριστερός μπακ αποχώρησε τραυματίας στο 35ο λεπτό από το ντέρμπι του Άνφιλντ κόντρα στην Άρσεναλ, για τη 18η αγωνιστική της Premier League

Σε μία διεκδίκηση της μπάλας με τον Σάκα, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού δέχθηκε σπρώξιμο και έπεσε άσχημα στο χορτάρι και πάνω στον Γιούργκεν Κλοπ, τον οποίο έριξε στο έδαφος.

Ο Κλοπ αναγκάστηκε να τον αντικαταστήσει, καθώς ο Τσιμίκας δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει στο ματς και στη θέση του πέρασε ο Τζο Γκόμεζ. Αργότερα, ο αριστερός μπακ διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, υποφέροντας από τον πόνο μετά την πτώση του, ενώ έγινε γνωστό πως έχει υποστεί κάταγμα κλείδας.

Με αφορμή την... ατυχία που επικρατεί στις τάξεις της Λίβερπουλ σε ότι αφορά τους τραυματισμούς, ο Κλοπ σε δηλώσεις του στάθηκε στην απουσία του Έλληνα αμυντικού αλλά και στο κενό που έχει δημιουργηθεί στην ανασταλτική γραμμή.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε: 

«Προφανώς αυτό για μας είναι πραγματικά δύσκολο. Κάποιες φορές έχεις τραυματισμούς και τους αποδεχόμαστε όλους, αλλά μία σπασμένη κλείδα είναι κάτι πραγματικά πολύ άσχημο, επειδή χρειάζεται αρκετός χρόνος για ανάρρωση. Το ίδιο πρόβλημα είχε και ο Ρόμπερτσον, έναν διαφορετικό τραυματισμό (σ.σ. εξάρθρωση), αλλά που παίρνει επίσης πολύ χρόνο, όπως όλοι ξέρουμε. 

Όλοι γνωρίζουμε ότι χρειαζόμαστε τύχη σε αυτές τις στιγμές για να ξεπεράσουμε τα προβλήματα και τώρα θα έχουμε τον Τζόι εκεί και απλά πρέπει να διασφαλίσουμε ότι θα τον προστατεύσουμε από τους κινδύνους και ότι θα είναι πάντα έτοιμος για τα παιχνίδια».

Όσον αφορά στην Μπέρνλι που νίκησε με 2-0 τη Φούλαμ και «ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση της βαθμολογίας, ο Γερμανός τεχνικός επισήμανε: «Έχω δει αρκετά παιχνίδια της Μπέρνλι και είμαι εντυπωσιασμένος από αυτό που κάνουν. Και το Σάββατο πήραν την ανταμοιβή τους. Όλοι ξέρουμε ότι, αν νικήσεις μια φορά και έχεις την ευκαιρία να παίξεις ξανά σε τρεις ημέρες, τότε θα θέλεις να νικήσεις ξανά και αυτό ακριβώς περιμένουμε και μια αρκετά καλή ατμόσφαιρα επίσης».