Ο όρκος νίκης και οι πανηγυρισμοί στα γκολ: Η παρακάμερα από τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Τσουκαρίτσκι  (vid)
i

©intime

Ο όρκος νίκης και οι πανηγυρισμοί στα γκολ: Η παρακάμερα από τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Τσουκαρίτσκι (vid)

Sportal newsroom 20:51 - 01.09.2023 / Ανανεώθηκε: 20:59 - 01.09.2023

Δείτε όλα όσα δεν κατέγραψαν οι κάμερες από τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Τσουκαρίτσκι για τη ρεβάνς των playoffs του Europa League.

Ο Ολυμπιακός χθες (31/8) επικράτησε για δεύτερη φορά της Τσουκαρίτσκι με 3-0 και πήρε την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Το σκορ για τους «ερυθρόλευκους» το άνοιξε ο Γιώργος Μασούρας στο 34' και οχτώ λεπτά μετά ο Μπιέλ έκανε δύο τα τέρματα του Ολυμπιακού. 

Το τελικό 3-0 το διαμόρφωσε ο Ρέτσος στο 52'. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λοιπόν έβγαλε την παρακάμερα του αγώνα, δείχνοντας τις αντιδράσεις των παικτών του πάγκου στις χαμένες φάσεις, τους πανηγυρισμούς στα γκολ, αλλά και τον ενθουσιασμό που επικρατούσε στις κερκίδες. 

Ο Ολυμπιακός λοιπόν σήμερα (1/9) το μεσημέρι έμαθε τους αντιπάλους του στους ομίλους του Europa League. Η Γουέστ Χαμ, η Φράιμπουργκ και η Μπάτσκα Τόπολα είναι οι τρεις αντίπαλοι της ελληνικής ομάδας. Με τον γερμανικό σύλλογο μάλιστα είχε παίξει και την περσινή χρονιά στη διοργάνωση, με το πρώτο ματς στο «Καραϊσκάκης» να λήγει 3-0 υπέρ της Φράιμπουργκ και το δεύτερο ήρθε ισόπαλο 1-1. 

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ανέφερε μεταξύ άλλων μετά την κλήρωση πως, ο τρόπος για να γίνεις καλύτερος είναι να παίζεις με δύσκολους αντιπάλους. 

«Δεν υπάρχει καμία επιλογή, έτσι είναι η Ευρώπη, Αυτές οι διοργανώσεις είναι απαιτητικές. Όλοι οι όμιλοι είναι δύσκολοι. Αυτός είναι ο τρόπος να γίνεις καλύτερος, αυτό θέλουμε και εμείς και αυτός είναι ένας καλός τρόπος για εμάς», ήταν τα λόγια του.