Ώρα πρόκρισης για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Τσουκαρίτσκι

Ολυμπιακός

i

© Intime

Ώρα πρόκρισης για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Τσουκαρίτσκι

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:06 - 31.08.2023 / Ανανεώθηκε: 09:06 - 31.08.2023

Μετά τη νίκη στο «Γ. Καραϊσκάκης» (3-1), ο Ολυμπιακός θέλει να τελειώσει τη δουλειά στη Σερβία κόντρα στην Τσουκαρίτσκι και να... πετάξει για τους ομίλους του Europa League.

Η πρόκριση του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League περνάει από τη Σερβία!

Μετά τη νίκη στο «Γ. Καραϊσκάκης» την περασμένη εβδομάδα (3-1), η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ καλείται να τελειώσει τη δουλειά στη ρεβάνς κόντρα στην Τσουκαρίτσκι (31/8, 21:00). Να θυμίσουμε πως στο πρώτο ματς, με δύο γκολ του Ελ Κααμπί κι ένα του Φορτούνη οι Πειραιώτες «αγκάλιασαν» την πρόκριση και πλέον βρίσκονται ένα βήμα μακριά από τους ομίλους της δεύτερης ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Σε σχέση με το πρώτο ματς, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αναμένεται να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα με μοναδική διαφορά τον Ροντινέι, ο οποίος εξέτισε τη δική του τιμωρία και θα πάρει ξανά φανέλα βασικού.

Μαρτίνεθ: «Να πάρουμε την πρόκριση διότι είναι ένας από τους βασικούς στόχους της σεζόν»

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς, ο Ισπανός τεχνικός υποστήριξε πως στόχος της ομάδας του ήταν εξαρχής η πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

«Δεν είναι δουλειά μας να σκεφτόμαστε την απόδοση του αντιπάλου. Ευτυχώς στο πρώτο ματς αντικρούσαμε τα θετικά στοιχεία της Τσουκαρίτσκι. Είχαμε προετοιμαστεί αρκετά καλά. Αύριο είναι ένα άλλο σκηνικό. Ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Η ομάδα έχει όλες τις φιλοδοξίες και το κίνητρο να τα καταφέρει και να βρίσκεται μόλις 90 λεπτά μακριά από τον πρώτο μεγάλο στόχο. Έχουμε προετοιμάσει τον αγώνα μας και για τα καλά στοιχεία που θα δείξει ο αντίπαλος».

«Ότι είμαστε σε καλό δρόμο και πως βελτιωνόμαστε νομίζω το αποδεικνύουμε. Δείχνουμε μία πρόοδο και ας μην παίζουμε πάντα καλά. Ξέρουμε πως ο αντίπαλος θα τα δώσει όλα και εμείς θέλουμε να είμαστε σταθεροί, με προσωπικότητα, βελτιωμένοι σε άμυνα, επίθεση και στατικές φάσεις. Να προοδεύει η ομάδα. Το κυριότερο είναι να πάρουμε την πρόκριση διότι είναι ένας από τους βασικούς στόχους της σεζόν», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Τσουκαρίτσκι (Ιγκόρ Μάτιτς): Σαμούροβιτς, Στεβάνοβιτς, Ντρέζγκιτς, Σούμπιτιτς, Ρόγκαν, Ντότσιτς, Κόβατς, Σισοκό, Στάνκοβιτς, Ιβάνοβιτς και Εντιαγέ.

Ολυμπιακός (Ντιέγο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Φρέιρε, Βρουσάι, Έσε, Καμαρά, Μπιέλ, Φορτούνης, Μασούρας και Ελ Καμπί.

Διαιτητής: Ντάνι Μάκελι (Ολλανδία)

Α' Βοηθός: Χέσελ Στέεγκστρα (Ολλανδία)

Β' Βοηθός: Γιάν Ντε Φράις (Ολλανδία)

4ος διαιτητής: Γιόι Κόιχ (Ολλανδία)

VAR: Ρομπ Ντίπερινκ (Ολλανδία)

AVAR: Έργουιν Μπλανκ (Ολλανδία)