Ατύχημα για τον Αλεξανδρή που υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση
i

©facebook/Alexis Alexandris

Ατύχημα για τον Αλεξανδρή που υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση

Μαρία Δαλιάνη • 14:59 - 30.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Ο Αλέξης Αλεξανδρής όπως αποκάλυψε μέσω μίας ανάρτησης του στα social media είχε ένα τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα να χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση την οποία ανέλαβε ο γιατρός της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Θέος.

Ο παλαίμαχος διεθνής επιθετικός της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού όπως αποκάλυψε μέσω μιας προσωπικής του ανάρτησης, είχε ένα τροχαίο ατύχημα και χρειάστηκε να υποβληθεί  σε χειρουργική επέμβαση.

Ο Αλέξης Αλεξανδρής με ανάρτηση του στο προσωπικό το λογαριασμό στο Facebook γνωστοποίησε το ατύχημα που είχε και τόνισε πως η επέμβαση στην οποία υπoβλήθει ήταν επιτυχημένη ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον γιατρό της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστο Θέο, αλλά και την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ που βρέθηκε στο πλευρό του από το πρώτο λεπτό.

Η ανάρτηση του Αλεξανδρή: «Η μοίρα μας παίζει πολλές φορές περίεργα παιχνίδια. Όπως ένα δύσκολο τροχαίο... Τα μόνα που χρειάζονται για να προχωρήσεις είναι. Ο καλύτερος άνθρωπος και μέγιστος γιατρός, Χρήστος Θέος.

 Η οικογένεια του Ολυμπιακού που φρόντισε να πάνε όλα καλά.. Κι η ερυθρόλευκη του Ελ Αραμπι να σκοράρει και στον πόνο.. Υγεία να έχουμε και Ολυμπιακός μέχρι να σβήσει ο ήλιος....», αναφέρει η λεζάντα στην ανάρτηση του παλαίμαχου επιθετικού.