Τρόμος για τον Τσούμπερ: Ληστές μπήκαν στο σπίτι του ενώ βρισκόταν μέσα

Τσούμπερ

i

Στίβεν Τσούμπερ/intime

Τρόμος για τον Τσούμπερ: Ληστές μπήκαν στο σπίτι του ενώ βρισκόταν μέσα

Sportal newsroom 11:21 - 17.01.2024 / Ανανεώθηκε: 11:40 - 17.01.2024

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε ο Στίβεν Τσούμπερ καθώς λίγο έλειψε να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τους κακοποιούς που εισέβαλαν στο διαμέρισμα του στην Γλυφάδα για τον κλέψουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Law and Order» ο Στίβεν Τσούμπερ, λίγο έλειψε να έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τους κακοποιούς που εισέβαλαν στο διαμέρισμα του στην Γλυφάδα για τον κλέψουν.

Συγκεκριμένα, ο Ελβετός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ έζησε τον απόλυτο εφιάλτη όταν μετά τις 19:30 επέστρεφε στο σπίτι του από τη προπόνηση της ομάδας του στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα και όταν άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος του στη Γλυφάδα ξαφνικά άκουσε θόρυβο μέσα από το σπίτι. Αμέσως έβαλε τις φωνές και τότε οι δράστες έτρεξαν στην μπαλκονόπορτα της κουζίνας και από εκεί βγήκαν στο δρόμο και εξαφανίσθηκαν.

Οπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, οι ληστές πρόλαβαν να αρπάξουν από το σπίτι του τρία πανάκριβα ρολόγια αξίας 250.000 ευρώ καθώς και κάποια δακτυλίδια. Στελέχη της Ασφαλείας Νοτιοανατολικης Αττικής κάνουν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των κακοποιών.