Τζέκο: «Δεν υπάρχει ομάδα που δεν μπορούμε να την κερδίσουμε»

Έντιν Τζέκο

i

© PrtScr

Τζέκο: «Δεν υπάρχει ομάδα που δεν μπορούμε να την κερδίσουμε»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:25 - 27.04.2024

Ο Εντίν Τζέκο παραχώρησε ομιλία στους συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια προπόνησης, με τον ίδιο να προσπαθεί να τους τονώσει το ηθικό εν όψει του ντέρμπι με την Μπεσίκτας.

Σε... κακό φεγγάρι βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η Φενέρμπαχτσε, η οποία βλέπει τη μία απώλεια να διαδέχεται την άλλη. Πρώτα ήρθε ο «πικρός» αποκλεισμός από τον Ολυμπιακό, ο οποίος αποτελεί μέχρι και σήμερα μεγάλη πληγή για τον σύλλογο και τους οπαδούς του, παρά το γεγονός πως έχουν περάσει αρκετές ημέρες από το «σόου» που έδωσε ο Κωνσταντής Τζολάκης.

Τα προβλήματα ήρθε να ενισχύσει η ισοπαλία με τη Σίβασπορ, η οποία και έδωσε τη δυνατότητα στη Γαλατασαράι να αυξήσει τη διαφορά από τα καναρίνια στο +7, όσον αφορά την κορυφή του πρωταθλήματος. Το απόγευμα του Σαββάτου, λοιπόν, το πρόγραμμα της Φενέρμπαχτσε περιλάμβανε ένα σπουδαίο ντέρμπι κόντρα στην Μπεσίκτας.

Λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι, ο Ισμαΐλ Καρτάλ θέλησε να τονώσει το ηθικό των παικτών του, λέγοντάς τους πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Ο προπονητής παραχώρησε ομιλία στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, ωστόσο δεν ήταν ο μόνος που το έκανε. Τη σκυτάλη πήρε ο Εντίν Τζέκο, ο οποίος με τη σειρά του ήθελε να «ντοπάρει» τους συμπαίκτες του.

H Φενέρμπαχτσε θέλει να διώξει τον Σογιουντσού μετά το λάθος του με τον Ολυμπιακό (vid)
CONFERENCE LEAGUE

23:27 - 25.04.2024

H Φενέρμπαχτσε θέλει να διώξει τον Σογιουντσού μετά το λάθος του με τον Ολυμπιακό (vid)

Στην πόρτα της εξόδου φαίνεται πως βρίσκεται ο Τσαγλάρ Σογιουντσού, με τη Φενέρμπαχτσε να επιθυμεί να τελειώσει τη συνεργασία με τον παίκτη μετά και το λάθος του κόντρα στον Ολυμπιακό.

Κατά την ομιλία του, λοιπόν, ο Βόσνιος επισήμανε στους υπόλοιπους παίκτες της Φενέρμπαχτσε πως δεν υπάρχει αντίπαλος τον οποίο η ομάδα του δεν μπορεί να κερδίσει. «Είμαστε μία πολύ καλή ομάδα και δεν υπάρχει κλαμπ που να μην μπορούμε να το νικήσουμε, αν δείξουμε την πραγματική μας δύναμη στο γήπεδο. Εφόσον κερδίσουμε όλα τα επόμενα ματς, θα είμαστε πρωταθλητές. Εγώ το πιστεύω ακράδαντα. Εσείς το πιστεύετε;» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τζέκο στην ομιλία του.

Όπως, δε, αναφέρει η «NTV Spor», οι συμπαίκτες του χειροκρότησαν θερμά τον έμπειρο επιθετικό, αφότου εκείνος ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του. Βεβαίως, ο Βόσνιος δεν ήταν ο μόνος που μίλησε, αφού μετά από εκείνον και τον Ισμαΐλ Καρτάλ παραχώρησαν επίσης ομιλία οι Ντούσαν Τάντιτς, Ιρφάν Καχβετσί και Μέρτ Χακάν Γιαντάς, οι οποίοι αποτελούν επίσης ηγετικές φυσιογνωμίες στο στρατόπεδο της Φενέρμπαχτσε.