Τζέραρντ: «Αν ήξερα ότι θα ερχόταν ο Κλοπ δεν θα έφευγα απο την Λίβερπουλ» (vid)

Ο Στίβεν Τζέραρντ.

Τζέραρντ: «Αν ήξερα ότι θα ερχόταν ο Κλοπ δεν θα έφευγα απο την Λίβερπουλ» (vid)

Μαρία Δαλιάνη • 12:06 - 22.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Ο Στίβεν Τζέραρντ φάνηκε μετανιωμένος για τη απόφαση του να αποχωρήσει από την Λίβερπουλ πριν συνεργαστεί με τον Γιούργκεν Κλοπ.

Ο «θρύλος» της Λίβερπουλ Στίβεν Τζέραρντ εμφανίστηκε μετανιωμένος για την απόφαση του να αποχωρήσει από την Λίβερπουλ πριν συνεργαστεί με τον Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Τζέραρντ ύστερα από 17 χρόνια στην Λίβερπουλ πήρε την απόφαση το καλοκαίρι του 2015 να μην ανανεώσει την συνεργασία του με τους «κόκκινους» και να συνεχίσει την καριέρα του στην Αμερική και στους Λος Άντζελες Γκάλαξι.

Λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα το Οκτώβριο του 2015 ο Γιούνγκερ Κλοπ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ. Ο νυν τεχνικός της Αλ Ετιφάκ σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Tik Tok από το «The Anfield Wrap» αναφέρθηκε στο λάθος timing της αποχώρησης του:

«Έκανα λάθος που δεν υπέγραψα επέκταση συμβολαίου για έναν ακόμη χρόνο για να πάω στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς αν είχα αποδεχτεί την επέκταση θα είχα δουλέψει για έξι μήνες με τον Γιούργκεν Κλοπ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Εκείνη την περίοδο, με προπονητή τον Μπρένταν Ρότζερς, είχα ενημερωθεί ότι ο χρόνος συμμετοχής μου θα είναι όλο και λιγότερος. Δεν ήθελα να είμαι αλλαγή στη Λίβερπουλ.

Τώρα κοιτάζω πίσω, και σκέφτομαι ότι αν ήξερα πως θα συνέβαινε αυτό (σ.σ. η πρόσληψη του Κλοπ), θα ανανέωνα για έναν χρόνο και θα άντεχα πέντε μήνες με τον Ρότζερς», έκλεισε ο Άγγλος.