Συγκλονιστικό: Ο πατέρας του Τζολάκη σπαράζει στο κλάμα στην αγκαλιά του γιου του (vid)

Συγκλονιστικό: Ο πατέρας του Τζολάκη σπαράζει στο κλάμα στην αγκαλιά του γιου του (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 10:40 - 19.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:43 - 19.04.2024

Δείτε το βίντεο με τον Κωνσταντή Τζολάκη να αγκαλιάζει τον πατέρα του στην εξέδρα μετά το φινάλε του αγώνα με την Φενέρμπαχτσε.

Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία!

Οι «ερυθρόλευκοι» μέσω της διαδικασίας των πέναλτι (3-2, 1-0 κ.δ.) πέρασαν το εμπόδιο της Φενέρμπαχτσε και έκλεισαν εισιτήριο για τα ημιτελικά του Europa Conference League. Την πρώτη φορά που η ομάδα του Πειραιά κατάφερε να φτάσει σε αυτή τη φάση σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Στη ρώσικη ρουλέτα ο Κωνσταντής Τζολάκης ήταν εκπληκτικός. Ο Λιβάκοβιτς απέκρουσε δύο πέναλτι, αλλά ο Έλληνας γκολκίπερ έπιασε τρία, το τελευταίο του Μπονούτσι και με 3-2 στα πέναλτι ο Ολυμπιακός πήρε μία τρομερή πρόκριση.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, ο Έλληνας τερματοφύλακας στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο φυλαχτό που του έδωσε ο πατέρας του, με τους δύο τους να έχουν μία πανέμορφη στιγμή στην εξέδρα του «Σουκρού Σαράτσογλου». Συγκεκριμένα ο Τζολάκης πήγε εκεί που βρισκόταν ο πατέρας του και τον αγκάλιασε.

Πλέον η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα βρει απέναντί της την Άστον Βίλα. Η οποία προκρίθηκε επίσης μέσω της διαδικασίας των πέναλτι, επικρατώντας της Λιλ με 4-3 (2-1 κ.δ.).

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 2 Μαΐου στην Αγγλία, όπου οι δύο ομάδες θα δώσουν τη «μάχη τους για να πάρουν το προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς στο Γεώργιος Καραϊσκάκης μία εβδομάδα αργότερα, στις 9 Μαΐου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

@novasportsgr Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον πρωταγωνιστή της πρόκρισης #tzolakis #Olympiacos #novasportsgr ♬ πρωτότυπος ήχος - Novasports