Τζόλης: «Δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι δυστυχώς μείναμε εκτός Euro, θέλουμε να έχουμε θετική εξέλιξη στην Εθνική»
i

©intime

Τζόλης: «Δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι δυστυχώς μείναμε εκτός Euro, θέλουμε να έχουμε θετική εξέλιξη στην Εθνική»

Sportal newsroom 21:33 - 06.06.2024 / Ανανεώθηκε: 22:24 - 07.06.2024

Ο Χρήστος Τζόλης στη συνέντευξη Τύπου για το φιλικό με τη Γερμανία ανέφερε μεταξύ άλλων την απουσία της Εθνικής από ένα ακόμα Euro.

Η Ελλάδα είναι έτοιμη να δώσει ένα δυνατό φιλικό κόντρα στη Γερμανία στο γήπεδο της Γκλάντμπαχ. Ο Χρήστος Τζόλης μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για το αν είναι έτοιμος για έναν πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά και για το μέλλον της ομάδας μετά την απουσία της Εθνικής μετά από ένα ακόμα Euro.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η αλήθεια είναι ότι είναι πολλοί Έλληνες στην περιοχή και θέλουμε να τους δούμε στο γήπεδο και με τη Γερμανία. Πρέπει να το ευχαριστηθούμε σε ένα ωραίο γήπεδο και να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Θα φανεί αύριο τι στοιχεία μπορώ να δώσω, έχω παίξει ήδη 13 παιχνίδια, ελπίζω να βοηθήσω, να έχουμε μία θετική εικόνα, να έχουμε τελικές προσπάθειες, είμαι ένας επιθετικός που προσπαθεί να δημιουργεί και θα το δείξω και αύριο».

Για το γεγονός ότι παίζει σε ένα γνώριμο περιβάλλον μιας και αγωνίζεται στη Γερμανία: «Είναι δίπλα στην πόλη που μένω, σε ένα ωραίο γήπεδο, μου ταιριάζει η Γερμανία σαν χώρα και ελπίζω να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το αν είναι έτοιμος να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο: «Είναι πολύ νωρίς για να το πω. Έχουμε δύο φιλικά παιχνίδια που έχω την ευκαιρία να βοηθήσω την Εθνική Ομάδα, να δείξω τι μπορώ να κάνω. Είναι τελείως διαφορετικό από το συλλογικό επίπεδο».

Για την ευκαιρία που έχει να παίξει με την πρώτη ομάδα της Εθνικής: «Είναι σημαντική η ευκαιρία, σε ένα δυνατό φιλικό, έχω να παίξω καιρό στην Εθνική Ομάδα σε επίπεδο ανδρών. Ανυπομονώ πολύ να αγωνιστώ και ελπίζω να έχω μία καλή εμφάνιση».

Για την απουσία της Εθνικής από το Euro: «Δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε να βρεθούμε στο EURO. Τώρα κοιτάμε το μέλλον, το παιχνίδι με τη Γερμανία, με τη Μάλτα και να έχουμε μία θετική εξέλιξη στο μέλλον της Εθνικής»