Τζον Χένρι: «Πουλάμε την Λίβερπουλ; Όχι»

Λίβερπουλ

i

Νιούκαστλ - Λίβερπουλ / Photo by Stu Forster/Getty Images/Ideal Images

Τζον Χένρι: «Πουλάμε την Λίβερπουλ; Όχι»

Sportal newsroom 20:17 - 20.02.2023

Η Λίβερπουλ δεν είναι προς πώληση, όπως επιβεβαίωσε ο ιδιοκτήτης της FSG, Τζόν Χένρι!

Ο ιδιοκτήτης της Λίβερπουλ και της FSG, Τζόν Χένρι, παραχώρησε δηλώσεις και αποκάλυψε πως η ομάδα του δεν είναι προς πώληση!

Πιο συγκεκριμένα ο Αμερικανός επιχειρηματίας μίλησε στον Σον ΜακΆνταμ και το Boston Sports Journal και διαμήνυσε πως οι «Κόκκινοι» δεν είναι προς πώληση, ωστόσο η διοίκηση βρίσκεται σε συζητήσεις με διάφορους επενδυτές.

«Ξέρω ότι έχουν ειπωθεί πολλά για την Λίβερπουλ, αλλά μένω στα γεγονότα. Απλώς επισημοποιήσαμε μία διαδικασία. Θα είμαστε για πάντα στην Αγγλία; Όχι. Πουλάμε την Λίβερπουλ; Όχι»!

«Μιλάμε με επενδυτές για την Λίβερπουλ; Ναι. Θα γίνει κάτι σε αυτόν τον τομέα; Έτσι ελπίζω αλλά δεν θα πρόκειται για πώληση. Έχουμε πουλήσει άλλωστε τίποτα τα τελευταία 20 χρόνια;» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τον περασμένο Νοέμβριο έγινε γνωστό από την διοίκηση της Λίβερπουλ πως η ομάδα βρισκόταν σε διαδικασία πώλησης. Τους τελευταίους μήνες έγινε λόγος για ενδιαφέρον τόσο από Αμερικανούς μεγιστάνες για να αγοράσουν την ομάδα, όσο και από Καταριανούς!

Μάλιστα, αναφέρθηκε από αρκετούς φιλάθλους της Λίβερπουλ και όχι μόνο, πως αυτή η πώληση είχε σχέση με την ανανέωση που πρέπει να κάνει η ομάδα στο ρόστερ της, κάτι το οποίο έμοιαζε αρκετά δύσκολο με την υπάρχων διοίκηση. Η FSG άλλωστε δεν φημίζεται για τα υπέρογκα ποσά που (δεν) ξοδεύει!

Σίγουρα αυτή είναι μία είδηση που θα ταράξει τα νερά στις τάξεις των φιλάθλων της Λίβερπουλ, η οποία βγήκε στο φως της δημοσιότητας μία μέρα πριν από την μεγάλη αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης για την φάση των «16» του Ουέφα Τσάμπιονς Λιγκ.