Πήγε 19χρονο εξτρέμ στον Ερυθρό Αστέρα ο Τζόρτζεβιτς

Πήγε 19χρονο εξτρέμ στον Ερυθρό Αστέρα ο Τζόρτζεβιτς

Διονύσης Βερβελές 20:59 - 23.07.2023 / Ανανεώθηκε: 01:25 - 24.07.2023

Ο Ούρος Κάμπιτς από την Βοϊβοντίνα και με την έγκριση του Μάρκο Μάριν…

Μια μεταγραφή με ερυθρόλευκο χρώμα έκανε ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Ο μεγάλος αρχηγός της σύγχρονης ιστορίας του Ολυμπιακού, όπως είναι γνωστό, πλέον συνεχίζει την καριέρα του ως ατζέντης ποδοσφαιριστών. Και η νέα του επιτυχία, είναι η μεταγραφή ενός 19χρονου ταλέντου της Σερβίας, στον Ερυθρό Αστέρα

Με τη... σφραγίδα Τζόρτζεβιτς

Ο Ούρος Κάμπιτς που ήταν στην Βοϊβοντίνα, έχει συγκεντρώσει πολλά καλά λόγια και εκπροσωπείται από το γραφείο του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και του Ανδρέα Νινιάδη. Ο Κάμπιτς, πήρε τη φανέλα με το νούμερο «70» και θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει θέση στο ρόστερ του Ερυθρού Αστέρα, στους ομίλους του Champions League. 

Γεννημένος την 1η Ιανουαρίου 2004 στο Νόβισαντ, ο Κάμπιτς αυτή τη στιγμή κοστολείται 1,2 εκατ. ευρώ από το Transfermarkt, ενώ είναι αριστεροπόδαρος και παίζει κυρίως ως δεξί εξτρέμ, αλλά και πιο μπροστά, στην επίθεση. Με τον Ερυθρό Αστέρα υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο (30/6/2027 λήγει), ενώ είναι 8 φορές διεθνής με την εθνική ελπίδων της Σερβίας, έχοντας μάλιστα σημειώσει και 3 γκολ. 

Η μεταγραφή του Κάμπιτς στον Ερυθρό Αστέρα είχε και κυπριακό ενδιαφέρον πάντως, καθώς η Βοϊβοντίνα θα είναι ο αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League. Αποχώρησε και έτσι στον ΑΠΟΕΛ έχουν έναν… μπελά λιγότερο. 

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς αξίζει να σημειώσουμε πως μετέβη τις τελευταίες ώρες στο Βελιγράδι από την Αθήνα όπου και βρισκόταν, ώστε να ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή. Για τον Κάμπιτς άλλωστε, είχε ανάψει το πράσινο φως ένας άλλος πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού

Ο Μάρκο Μάριν, είναι τεχνικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα και αυτός που είχε δει για τα καλά τον Κάμπιτς. Πριν από λίγες ημέρες άλλωστε είχε επιβεβαιώσει τις επαφές με την Βοϊβοντίνα για την αγορά του παίκτη, με τη μεταγραφή σύμφωνα με τους Σέρβους, να ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ.