Τζούρισιτς: «Είμαι πιο αποφασισμένος από ποτέ, να πετύχουμε το όνειρο μας με τον Παναθηναϊκό»

Φίλιπ Τζούρισιτς

i

Intime

Τζούρισιτς: «Είμαι πιο αποφασισμένος από ποτέ, να πετύχουμε το όνειρο μας με τον Παναθηναϊκό»

Στέλιος Βαρδάκης 19:58 - 06.03.2024

Μέσω μίας ανάρτησης στο Instagram ο Φίλιπ Τζούρισιτς δήλωσε αποφασισμένος να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του.

Ο Φίλιπ Τζούρισιτς έχει ξεπεράσει τη θλάση που είχε υποστεί και παρότι δεν αγωνίστηκε στο ματς με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» ήταν κανονικά στην αποστολή του Παναθηναϊκού. Πλέον ο Σέρβος διεθνής έχει ανεβάσει στροφές, προκειμένου να προσφέρει το 100% στην ομάδα του στα playoffs της Stoiximan Super League.

Μάλιστα, μέσω μίας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δήλωσε αποφασισμένος να βοηθήσει το Τριφύλλι να πετύχει τους στόχους του.

«Αναλογιζόμενος τους τελευταίους μήνες, ήταν ένα ταξίδι που σημαδεύτηκε από προκλήσεις και αποτυχίες. Παρά τους δύο τραυματισμούς στη γάμπα, έμεινα αποφασισμένος να ανακάμψω. Ενώ κάποια πράγματα είναι πέρα από τον έλεγχό μου, είμαι ευγνώμων που τα χειρότερα είναι τώρα πίσω μου και νιώθω πιο αποφασισμένος από ποτέ.

Έχω δεσμευτεί να φτάσω στο μέγιστο της απόδοσής μου το συντομότερο δυνατό. Όλα αυτά για να στηρίξουμε την ομάδα και τον σύλλογο για να πετύχουμε το όνειρό μας. ΜΟΝΟ ΠΑΟ!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τζούρισιτς.