Απίστευτο: Η Βαλένθια πραγματοποίησε ανοιχτή προπόνηση και 15.000 οπαδοί έδωσαν το παρών στο «Μεστάγια» (vids)

Προπόνηση Βαλένθια

i

© PrtScr

Απίστευτο: Η Βαλένθια πραγματοποίησε ανοιχτή προπόνηση και 15.000 οπαδοί έδωσαν το παρών στο «Μεστάγια» (vids)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:34 - 28.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:36 - 28.12.2023

Στην πρώτη προπόνηση της Βαλένθια μετά τα Χριστούγεννα η οποία ήταν και ανοιχτή, οι φίλοι της ομάδας έδωσαν βροντερό παρών στο «Μεστάγια».

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, ωστόσο οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους!

Χθες (27/12), η Βαλένθια επέστρεψε στις προπονήσεις μετά τη διακοπή λόγω των Χριστουγέννων και περίπου 15.000 φίλοι βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας. 

Με απόφαση της διοίκησης, η προπόνηση έγινε στο «Μεστάγια» και όχι στο προπονητικό κέντρο όπως συνηθίζεται, με σκοπό να μπορέσει ο κόσμος να παραβρεθεί. Όπως διαπιστώνεται κι από τα παρακάτω ντοκουμέντα, η παρουσία των φιλάθλων ήταν κάτι παραπάνω από δυναμική. 

Πολλοί από αυτούς μάλιστα εξέφρασαν τα παράπονά τους για το διοικητικό επιτελείο, κρατώντας πλακάτ τα οποία... απαιτούσαν την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η Βαλένθια δεν βρίσκεται στα καλύτερά της. Η ομάδα του Ρουμπέν Μπαράχα μετράει μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι ματς πρωταθλήματος, βρίσκεται στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 23 πόντους και πλέον στρέφει την προσοχή της στην επερχόμενη αναμέτρηση κόντρα στη Βιγιαρεάλ (2/1, 22:30).