Βαρύ το κλίμα για τον Κάρλσον στον Άρη
i

@intime

Βαρύ το κλίμα για τον Κάρλσον στον Άρη

Αλέξης Σαββόπουλος 10:44 - 22.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:46 - 22.12.2023

Σε μια τεντωμένη κλωστή κρέμμεται το μέλλον του Σουηδού και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί ακόμη και το ενδεχόμενο να γίνει προσπάθεια να λυθεί το συμβόλαιό του.

Η νέα, έστω και ολιγόλεπτη, κακή εμφάνιση του Νταβίντ Κάρλσον στον αγώνα με την Λαμία, ήρθε να ενισχύσει την αίσθηση που υπάρχει ότι ο Σουηδός δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και να βαρύνει ακόμη περισσότερο το κλίμα για αυτόν. Και να θέσει εν αμφιβόλω ακόμη και την παρουσία του στο ρόστερ της ομάδας, μετά τον Γενάρη. Η αδιαφορία που έδειξε στα μόλις έξι λεπτά που αγωνίστηκε (ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής στις δυο φάσεις που έκανε ο Αμαράλ στις καθυστερήσεις και φυσικά σε αυτή του γκολ της ισοφάρισης), ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Ακόμη και αν το club δεν καταφέρει να βρει την φόρμουλα να λύσει το συμβόλαιό του, είναι εξαιρετικά απίθανο, να πάρει ξανά ευκαιρία από τον Ακη Μάντζιο που έχει κάθε λόγο να αισθάνεται εκτεθειμένος από τον 29χρονο Σουηδό, αφού του έχει δώσει πάμπολες ευκαιρίες και έχει προσπαθήσει ουκ ολίγες φορές να τον… αφυπνίσει, στηρίζοντάς τον και δίνοντάς του χρόνο συμμετοχής, ώστε μέσα απο τα παιχνίδια να βρει τον καλό του εαυτό. Φευ όμως. Ο πρώην παίκτης της Σπάρτα Πράγας, συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις και μετά από πέντε ολόκληρους μήνες που βρίσκεται εδώ, αδυνατεί να βρει αγωνιστικό σφυγμό σε σημείο που όχι μόνο δεν γίνεται οφέλιμος αλλά πλέον επιζήμιος για την ομάδα του. 

Μετά την διακοπή, είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο Κάρλσον, δεν θα είναι πια από τις πρώτες επιλογές του Μάντζιου, έχοντας απωλέσει την εμπιστοσύνη του έλληνα τεχνικού. Η… καυτή πατάτα είναι πλέον στα χέρια της διοίκησης που καλείται να βρει τρόπο να διαχειριστεί ένα από τα πιο ¨βαριά” συμβόλαια με απολαβές που ξεπερνούν το μισό εκατομμύριο.