Στο δρόμο προς τη SL2 o ΠΑΣ Γιάννινα, «διπλό» σωτηρίας για την Κηφισιά: Η βαθμολογία των playouts της Stoiximan Super League

ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ

i

© Intime

Στο δρόμο προς τη SL2 o ΠΑΣ Γιάννινα, «διπλό» σωτηρίας για την Κηφισιά: Η βαθμολογία των playouts της Stoiximan Super League

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:57 - 06.04.2024 / Ανανεώθηκε: 22:32 - 06.04.2024

Ένα βήμα πιο κοντά στον υποβιβασμό είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος ηττήθηκε με 4-0 από τον ΟΦΗ. Την ίδια ώρα, η Κηφισιά πήρε μεγάλο «διπλό» στην Τρίπολη και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη. Δείτε τη βαθμολογία των playouts της Stoiximan Super League.

Ένα βουνό καλείται να διαχειριστεί ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος πλησιάζει ολοένα και πιο πολύ στη Super League 2. Ο σύλλογος της Ηπείρου ηττήθηκε με το «βαρύ» 4-0 από τον ΟΦΗ και πλέον η παραμονή του στην πρώτη κατηγορία μοιάζει ένα δύσκολο έργο. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου ψάχνει πολλούς συνδυασμούς αποτελεσμάτων προκειμένου να καλύψει τη διαφορά από τη 12η θέση, με την οποία ο σύλλογος της τελευταίας θέσης έχει διαφορά έξι βαθμών.

Από πάνω του βρίσκεται ο Παναιτωλικός, ο οποίος το Σάββατο (6/4) ηττήθηκε εντός έδρας από τον Βόλο με 1-0. Την ίδια ώρα η Κηφισιά έκανε την ανατροπή στην Τρίπολη και πήρε τη νίκη κόντρα στον Αστέρα (2-1), χάρη στα γκολ που πέτυχε ο Οζέγκοβιτς. Αυτό χάρισε στον σύλλογο των βορείων προαστίων την έξοδο από την επικίνδυνη ζώνη, στην οποία βρίσκονται πλέον οι Αγρινιώτες.

Νωρίτερα, Ατρόμητος και Πανσερραϊκός πήραν από έναν βαθμό, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες στο Περιστέρι. Βέβαια, η αναμέτρηση μεταξύ τους πιο πολύ τυπικού χαρακτήρα ήταν, αφού αμφότερες έχουν σχεδόν εξασφαλίσει την παραμονή τους στη Stoiximan Super League.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PLAYOUTS ΤΗΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE:

H ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ:

ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ:

Σε περίπτωση που προκύπτει ισοβαθμία ομάδων στα Playoffs και Playouts, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν τα κριτήρια κατάταξης, κατά σειρά, είναι τα εξής:

- Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Playoffs / Playouts αθροιστικά).

- Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Playoffs / Playouts αθροιστικά).

- Τη θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στην Κανονική Περίοδο του Πρωταθλήματος.