Βέλεθ: «Πέρασα πολλά και νιώθω χαρούμενος που βοήθησα να γίνει το πρώτο βήμα»
i

@intime

Βέλεθ: «Πέρασα πολλά και νιώθω χαρούμενος που βοήθησα να γίνει το πρώτο βήμα»

Αλέξης Σαββόπουλος 22:11 - 13.02.2024 / Ανανεώθηκε: 22:20 - 13.02.2024

Ο Φραν Βέλεθ πέτυχε ένα γκολ σπουδαίας σημασίας και στις δηλώσεις του σημείωσε ότι η ομάδα του δεν έκανε τίποτε περισσότερο από το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Ο Ισπανός αμυντικός μιλώντας στα κανάλια COSMOTE παραδέχτηκε ότι στο ξεκίνημα η ομάδα του έδωσε δικαιώματα λέγοντας: «στα πρώτα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου δεν ήμασταν καλοί, θα έλεγα ότι δώσαμε ευκαιρίες στον Παναιτωλικό να μας απειλήσει αλλά ο Χουλιάν είχε εξαιρετικές αντιδράσεις. Είχαμε βέβαια κι εμείς δύο-τρεις ευκαιρίες να σκοράρουμε” τόνισ εκαι αποκάλυψε τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα: “Στο ημίχρονο του αγώνα μιλήσαμε στα αποδυτήρια και είπαμε δύο πράγματα. Να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα και να παίξουμε ποδόσφαιρο».

Ο Ισπανός ρωτήθηκε για το γκολ που δίνει πλέον το προβάδισμα στην ομάδα του λέγοντας: «Πάντα προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα. Πέρασα πολλά φέτος και είμαι χαρούμενος που τη βοήθησα για το πρώτο βήμα».

Ο Βέλεθ έχει κατακτήσει πρόπερσι το Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό αλλά έδειξε να μην βιαζεται ακόμη τονίζοντας ότι:«Ελπίζω να τα καταφέρω και φέτος, αλλά να μη βιαζόμαστε, απλά κάναμε το πρώτο βήμα για τον τελικό».