Βερβελές στους «Baladeros Live»: «Έχω σοβαρούς ενδοιασμούς για το αν θα ανοίξουν τα γήπεδα 12 Φεβρουαρίου»

Βερβελές στους «Baladeros Live»: «Έχω σοβαρούς ενδοιασμούς για το αν θα ανοίξουν τα γήπεδα 12 Φεβρουαρίου»

Sportal newsroom 14:27 - 08.01.2024

Όλα όσα ανέφερε ο Διονύσης Βερβελές για το ενδεχόμενο να μην ανοίξουν τα γήπεδα τη μέρα που έχει προαναγγείλει η κυβέρνηση.

Την πληροφορία και την αίσθηση πως δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα ανοίξουν τα γήπεδα στις 12 Φεβρουαρίου, όπως έχει προαναγγείλει η κυβέρνηση, μετέφερε στην εκπομπή «Baladeros Live» ο Διονύσης Βερβελές.

«Είπα και έγραψα ότι αν είχε κόσμο χθες, ο κόσμος θα έμπαινε μέσα. Θα τον έπαιρνε στο κυνήγι τον διαιτητή. Αυτό δε σημαίνει ότι εγώ λέω πως αυτό είναι το σωστό. Απλά λέω το συναίσθημα του κόσμου. Έχει γίνει τα παλιά χρόνια και έχει γίνει σε όλα τα γήπεδα. Εδώ τα γήπεδα λοιπόν έχουν κλείσει για ένα σκηνικό που έγινε έξω από γήπεδο σε αγώνα βόλεϊ από οπαδούς του Ολυμπιακού και που δυστυχώς έφεραν τον θάνατο ενός αστυνομικού. Υπάρχει και ένας οπαδός της ΑΕΚ νεκρός το καλοκαίρι και δεν είναι κανείς στη φυλακή. Τώρα ψάχνουν εγκληματική οργάνωση. Αν ο στόχος είναι να μην παίρνει τα πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός, ας πάρουν μια τέτοια απόφαση.

Ξανά παίζουμε Ολυμπιακός - ΑΕΚ στα Play Offs και έρχεται ένας Ούγγρος στο Καραϊσκάκη και κάνει τα ίδια και μπαίνει μέσα ο κόσμος και τον παίρνει στο κυνήγι. Τι θα πει η κυβέρνηση; Πατάξαμε τη βία με το gov.gr; Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και να λέμε ιστορίς γι' αγρίους. Γι' αυτό λέω ότι δεν είμαι βέβαιος πως θα ανοίξουν τα γήπεδα 12 Φεβρουαρίου».

Την ίδια πληροφορία, πως δεν είναι σίγουρο το άνοιγμα των γηπέδων, μετέφερε και ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Μπάμπας Τσιμπίδας.

🔴Baladeros LIVE: «Χαμός» για τη διαιτησία στο Φάληρο, η «έκρηξη» Κούγια και η αντίδραση της ΑΕΚ

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!