Η Φλαμένγκο ξεκαθαρίζει πως δε πωλείται ο Λέο Περέιρα για τον οποίο ενδιαφέρθηκε ο Ολυμπιακός

Λέο Περέιρα

i

©Photo by Daniel Castelo Branco/Eurasia Sport Images/Getty Images

Η Φλαμένγκο ξεκαθαρίζει πως δε πωλείται ο Λέο Περέιρα για τον οποίο ενδιαφέρθηκε ο Ολυμπιακός

Παναγιώτης Κατσαφάδος 14:16 - 08.01.2024 / Ανανεώθηκε: 14:42 - 08.01.2024

Η Φλαμένγκο όπως όλα δείχνουν αναγκάζει τον Ολυμπιακό να ψάξει εκ νέου κεντρικό αμυντικό καθώς δεν πρόκειται να πουλήσει τον Λέο Περέιρα.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, έχοντας ως κύριο στόχο την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. 

Ένα από τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν και έντονα μάλιστα ήταν ο Λέο Περέιρα της Φλαμένγκο. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν ο 27χρονος δε θα ετοιμάσει βαλίτσες για Ελλάδα καθώς η βραζιλιάνικη ομάδα δεν είναι διατεθειμένη να τον δώσει.

Οι «πειραιώτες» είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του 27χρονου κεντρικού αμυντικού, ωστόσο η Φλαμένγκο δε το διαπραγματεύθηκε.

Η ομάδα από τη Βραζιλία ουσιαστικά το... ξέκοψε στους «ερυθρόλευκους», τονίζοντας πως ο ποδοσφαιριστής δεν είναι προς πώληση. Έτσι, η περίπτωση του Περέιρα «ναυαγεί» για τον Ολυμπιακό που θα πρέπει να βρει σύντομα έναν κεντρικό αμυντικό ενώ ενδέχεται να γίνουν προσθήκες κα σε άλλες θέσεις ενόψει της δύσκολης συνέχειας τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Europa Conference League.

Ένα άλλο όνομα που έχει ακουστεί για την άμυνα του Ολυμπιακού είναι αυτό του Λουίς Παλομίνο. Μέσα από την Ιταλία είχαν κάνει γνωστό το ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων» για τον Αργεντινό στόπερ, ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα του τεχνικού της Αταλάντα, Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι

Εκτός από την ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ, η Σαλερνιτάνα έχει δείξει επίσης το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του 34χρονου κεντρικού αμυντικού, χωρίς όμως να έχει υπάρξει καμία επίσημη πρόταση.