Ο Μπαϊγί επέστρεψε στη Βιγιαρεάλ μετά από επτά χρόνια

Ο Μπαϊγί επέστρεψε στη Βιγιαρεάλ μετά από επτά χρόνια

Ο Ερίκ Μπαϊγί επέστρεψε στη Βιγιαρεάλ με ελεύθερη μεταγραφή μέχρι τον Ιούνιο του 2025.

Η Βιγιαρεάλ προχώρησε στην πρώτη της κίνηση στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι και ενισχύθηκε στα μετόπισθεν με έναν παλιό γνώριμο, αποκτώντας ως ελεύθερο τον Ερίκ Μπαϊγί.

Ο 29χρονος διεθνής, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στην Εσπανιόλ, έπαιξε στη Βιγιαρεάλ μεταξύ 2015-2016 πριν μετακομίσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Ιούνιο του 2016. Με τους «κόκκινους διαβόλους» ο άσος της Ακτής Ελεφαντοστού κατέγραψε συνολικά 113 συμμετοχές. 

Ο Μπαϊγί εντάχθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο στην Μπεσίκτας με μόνιμη μεταγραφή, έχοντας περάσει την τελευταία σεζόν ως δανεικός στην Μαρσέιγ, αφού δυσκολεύτηκε να έχει χρόνο συμμετοχής τις τελευταίες σεζόν στο «Όλντ Τράφορντ» λόγω τραυματισμών.

Η Μπεσίκτας ανακοίνωσε τη λύση του συμβολαίου του Μπαϊγί με κοινή συναίνεση μόλις τρεις μήνες μετά την ένταξή του στον σύλλογο, όπου πραγματοποίησε μόλις πέντε εμφανίσεις.

Θυμίζουμε ότι η Βιγιαρεάλ ήταν στον όμιλο του Παναθηναϊκού στο Europa League, με την ισπανική ομάδα να παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης και μάλιστα ως πρώτη, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τη Ρεν.