Τον ... έσωσε το var – «Γύπας» έπεισε την κοπέλα του πως είναι αθώος με τη βοήθεια του διαιτητή σε ξεκαρδιστικό βίντεο που έχει γίνει viral (vid)
i

©printscreen

Τον ... έσωσε το var – «Γύπας» έπεισε την κοπέλα του πως είναι αθώος με τη βοήθεια του διαιτητή σε ξεκαρδιστικό βίντεο που έχει γίνει viral (vid)

Sportal newsroom 09:24 - 31.05.2023 / Ανανεώθηκε: 09:30 - 31.05.2023

Ο influencer, Πικές ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο βρίσκεται με την κοπέλα του και τον σώζει το... var από έναν τσακωμό. Το αποτέλεσμα έχει γίνει viral και είναι αρκετά αστείο.

Το var όπως φαίνεται σώζει... ζωές και εκτός των τεσσάρων γραμμών. Ακόμα και στις προσωπικές μας σχέσεις. Ο γνωστός influencer, Πικές, λοιπόν ανέβασε ένα βίντεο, όπου ο ίδιος κάνει βόλτα με την κοπέλα του. 

Σε κάποιο σημείο ο Πικές έριξε... μια ματιά σε μια άλλη κοπέλα που περνούσε από μπροστά του. Όταν τον αντιλήφθηκε η σύντροφός του, του τα «έψαλλε», βάζοντάς του τις φωνές. Παρόλα αυτά ο Πικές υποστήριξε ότι είδε το αυτοκίνητο που βρισκόταν σε εκείνο το σημείο. Ωστόσο η κοπέλα δεν πείστηκε. Για να λυθεί η διαφωνία τους λοιπόν ένας διαιτητής έκανε την εμφάνισή του και εξέτασε τη φάση στο Var. Ναι καλά είδατε, στο Var. 

Η φάση τελικά ελέγχθηκε και ο διάσημος influencer κρίθηκε αθώος, αφού στο Var φάνηκε πως τελικά το βλέμμα του έπεσε στο αυτοκίνητο και όχι στη διερχόμενη κοπέλα. Η σύντροφός του έδειξε ότι πείστηκε, αλλά μάλλον εξαπατήθηκε, καθώς ο Πικές δωροδόκησε τον... διαιτητή για να αποδείξει πως είχε δίκιο και να τη γλιτώσει από την γκρίνια της κοπέλας του. Το αποτέλεσμα του βίντεο είναι αρκετά αστείο και έχει γίνει ήδη viral, έχοντας πολλά εκατομμύρια views

Tags: