O Γουόρντ Πράους εκτέλεσε ένα από τα χειρότερα πέναλτι όλων των εποχών και οι φίλαθλοι γελούσαν στις εξέδρες (vids)

O Γουόρντ Πράους εκτέλεσε ένα από τα χειρότερα πέναλτι όλων των εποχών και οι φίλαθλοι γελούσαν στις εξέδρες (vids)

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:24 - 16.07.2023 / Ανανεώθηκε: 09:25 - 16.07.2023

Ο Τζέιμς Γουόρντ Πράους μπορεί να θεωρείται ένας από τους καλύτερους εκτελεστές στατικών φάσεων, αλλά στο φιλικό ματς της Σαουθάμπτον με την Γκεζτέπε είχε μία άτυχη στιγμή.

Η Σαουθάμπτον αντιμετώπισε την Γκεζτέπε το βράδυ του Σαββάτου (15/7) σε φιλικό αγώνα στο στάδιο Bornova Aziz Kocaoğlu στη Σμύρνη. Ήταν το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας για τους «άγιους», οι οποίοι φάνηκαν να δυσκολεύονται. 

Η Γκεζτέπε προηγήθηκε στο σκορ στο 25ο λεπτό μετά το όμορφο πλασέ το Καγιάν. Στο 58ο λεπτό του ματς ο Τζέιμς Γουόρντ Πράους είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει για τη Σαουθάμπτον αλλά δεν τα κατάφερε. Ο αρχηγός της αγγλικής ομάδας μπορεί να θεωρείται ένας από τους καλύτερους εκτελεστές στατικών φάσεων, αλλά κόντρα στην τουρκική ομάδα είχε μία άτυχη στιγμή. 

Ο 28χρονος Άγγλος μέσος έστησε τη μπάλα στην άσπρη βούλα και την ώρα που πήγε να την κλωτσήσει γλίτωσε με αποτέλεσμα να την στείλει... στα περιστέρια. Ο Τζέιμς Γουόρντ Πράους εκτέλεσε ένα από τα χειρότερα πέναλτι όλων των εποχών και οι φίλαθλοι γελούσαν στις εξέδρες  Φυσικά, όπως αντιλαμβάνεστε η συγκεκριμένη εκτέλεση έγινε viral. 

Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί στο παρελθόν και στον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Στις 24 Ιουνίου 2004 η Εθνική Αγγλίας αντιμετώπισε την Πορτογαλία στα προημιτελικά του EURO 2004. Μετά από έναν δραματικό αγώνα, που οι Πορτογάλοι οδήγησαν στην παράταση στο «παρά πέντε» και ισοφαρίστηκαν αντίστοιχα λίγο πριν το τέλος της, τα «λιοντάρια» κι οι διοργανωτές οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι. 

Το πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής στην ΑΕΚ και πήρε πίσω χωρίς VAR (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:52 - 04.07.2023

Το πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής στην ΑΕΚ και πήρε πίσω χωρίς VAR (vid)

Στο 21ο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μοχαμάντι, αλλά τελικά το πήρε πίσω - χωρίς να υπάρχει VAR - και έδωσε φάουλ.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ πήρε φόρα, όμως γλίστρησε κι έστειλε τη μπάλα στον... ουρανό της Λισαβόνας. Τελικά στο έκτο αγγλικό πέναλτι αστόχησε και ο Βάσελ κι οι Άγγλοι αποκλείστηκαν από τη διοργάνωση. 

Tags: