Ποδοσφαιριστής ακαδημιών στην Ουρουγουάη με κλοτσιά στην κοιλιά ξάπλωσε τον διαιτητή στο έδαφος και συνέχισε να τον χτυπάει! (vid)

Ποδοσφαιριστής ακαδημιών στην Ουρουγουάη με κλοτσιά στην κοιλιά ξάπλωσε τον διαιτητή στο έδαφος και συνέχισε να τον χτυπάει! (vid)

Γιώργος Σακελλαρίου 19:17 - 04.07.2023 / Ανανεώθηκε: 19:48 - 04.07.2023

Παίκτης σε αγώνα πρωταθλήματος Νέων στην Ουρουγουάη αποβλήθηκε κι έδειξε τις ικανότητές του στις μαχητικές τέχνες ξαπλώνοντας τον διαιτητή με τρομερή κλοτσιά.

Viral έχει γίνει στην Ουρουγουάη η σκληρή επίθεση ενός ποδοσφαιριστή στον διαιτητή.

Την περασμένη Κυριακή σε αγώνα πρωταθλήματος νέων στην Ουρουγουάη ο ποδοσφαιριστής της Ιντεπεντιέντε Χουάν Λακάζε αποβλήθηκε για σκληρό φάουλ σε αντίπαλο.

Μόλις αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα κι αποβλήθηκε αντέδρασε με τον χειρότερο τρόπο. Με κλοτσιά αθλητή του τάε κβο ντο, χτύπησε τον διαιτητή στην κοιλιά! Ο διαιτητής έπεσε σφαδάζοντας στο έδαφος και οι παίκτες των δύο ομάδων έσπευσαν αμέσως να τον προστατέψουν από τον δράση, ο οποίος σκόπευε να συνεχίσει την επίθεση του. Πήγε πάνω από τον πεσμένο διαιτητή για να του επιτεθεί και μάλιστα την ώρα που οι υπόλοιποι παίκτες τον απομάκρυναν, έριξε στον πεσμένο διαιτητή και μία κλοτσιά στην πλάτη!

Κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ Ιντεπεντιέντε και Λα Γκράνια, λοιπόν, για το τουρνουά Integration Tournament στο τμήμα της Colonia, ο παίκτης της πρώτης για επικίνδυνο μαρκάρισμα αποβλήθηκε από τον Έκτορ Νέβες, τον διαιτητή του αγώνα.

Μετά το χτύπημα μερικοί από τους συμπαίκτες και τους αντιπάλους του τον απομάκρυναν από το γήπεδο για να μην χειροτερέψει η κατάσταση, ενώ άλλοι πήγαν στον πεσμένο διαιτητή.

Μετά το γεγονός, το οποίο σύντομα έγινε viral, από τα κοινωνικά δίκτυα, η Ιντεπεντιέντε ντε Χουάν Λακάζε εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδίκασε την ενέργεια του παίκτη της. Την ανακοίνωση υπέγραψε ο πρόεδρος του συλλόγου Χοακίν Αλβαρίνο.

«Χωρίς να αφαιρέσουμε το μερίδιο ευθύνης που μπορεί να μας αναλογεί ως θεσμός, θέλουμε καταρχήν να ζητήσουμε συγγνώμη από τον Έκτορ Νέβες, διαιτητή του αγώνα και θύμα της επίθεσης που έκανε ο παίκτης μας. Όχι στη βία», ανέφερε η ομάδα του δράστη.

Δείτε την επίθεση στον διαιτητή: