Η πρώτη απόπειρα του Τζέραρντ να μιλήσει αραβικά μετά την πρόσληψή του από την Αλ Ετιφάκ έγινε viral (vid)

Στίβεν Τζέραρντ

Η πρώτη απόπειρα του Τζέραρντ να μιλήσει αραβικά μετά την πρόσληψή του από την Αλ Ετιφάκ έγινε viral (vid)

Κώστας Τόπας 10:36 - 04.07.2023 / Ανανεώθηκε: 10:36 - 04.07.2023

Ο Στίβεν Τζέραρντ έχει γίνει viral για την προσπάθειά του να μιλήσει αραβικά αφού η Αλ Ετιφάκ τον επιβεβαίωσε ως νέο προπονητή της.

Ο Στίβεν Τζέραρντ είχε μείνει άνεργος από τότε που απολύθηκε από την Άστον Βίλα τον Οκτώβριο και είχε αρκετές προσφορές στο τραπέζι. Μια πρόταση από τη Σαουδική Αραβία φημολογήθηκε για τον Άγγλο τεχνικό, ο οποίος επισκέφθηκε τη χώρα της Μέσης Ανατολής, αλλά στη συνέχεια είπε ότι δεν θα δεχόταν την προσφορά τον Ιούνιο.

Ωστόσο, οι συζητήσεις ξεκίνησαν ξανά και ο πρώην αρχηγός της Λίβερπουλ και της Αγγλίας φαίνεται να άλλαξε γνώμη μετά από μια σειρά παικτών υψηλού προφίλ που μετακόμισαν στη Σαουδική Pro League για απίστευτα χρήματα. Ο πρώην προπονητής της Ρέιντζερς έχει συνάψει διετές συμβόλαιο με την Αλ Ετιφάκ, η οποία τερμάτισε έβδομη στο SPL της περασμένης σεζόν.

Η πρόσληψη του ανακοινώθηκε από τον σύλλογο την Δευτέρα (03/07) και ακολούθησε ένα βίντεο με τον Τζέραρντ να δοκιμάζει τις ικανότητές του αραβική γλώσσα. Σε ένα βίντεο ο 43χρονος τενχικός απευθύνθηκε στους οπαδούς του συλλόγου και μίλησε αραβικά, με τη φράση του να μεταφράζεται σε: «Είμαι ο Στίβεν Τζέραρντ. Είμαι Ettifaqi. Τα λέμε σύντομα».

Όμως, ενώ ο Τζέραρντ πρέπει να επαινεθεί για το ότι το έκανε, η παχιά βρετανική προφορά του προκάλεσε φυσικά άφθονες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Ο Τζέραρντ θέλει επανασύνδεση με τον Χέντερσον στην Αλ Ετιφάκ - Στο στόχαστρο και ο Ομπαμεγιάνγκ
PREMIER LEAGUE

09:40 - 04.07.2023

Ο Τζέραρντ θέλει επανασύνδεση με τον Χέντερσον στην Αλ Ετιφάκ - Στο στόχαστρο και ο Ομπαμεγιάνγκ

Ο Στίβεν Τζέραρντ είναι ο νέος προπονητής της Αλ Ετιφάκ. Ο θρύλος της Λίβερπουλ θέλει να πάρει μαζί του τον αρχηγό των «κόκκινων», Τζόρνταν Χέντερσον ενώ ενδιαφέρεται και για τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Ένας θαυμαστής έγραψε στα social media: «Το αραβικό Scouse του με έχει κάνει να κλαίω από τα γέλια». Ένας δεύτερος είπε: «Η προφορά Scouse και η αραβική γλώσσα είναι κάτι που δεν πίστευα ποτέ ότι θα ακούσω στη ζωή μου». Ένας άλλος έγραψε: «Αυτό είναι χειρότερο από όταν ο Τζο Μπάρτον έβαλε αυτή τη γαλλική προφορά και νόμιζε ότι μιλούσε γαλλικά». Ένας τέταρτος χρήστης αστειεύτηκε: «Εγώ κατά τη διάρκεια της εξέτασης ισπανικής ομιλίας GCSE».