Έπος: Τερματοφύλακας πανηγύρισε γιατί νόμιζε ότι είχε αποκρούσει το πέναλτι αλλά η μπάλα πέρασε τη γραμμή (vid)

Έπος: Τερματοφύλακας πανηγύρισε γιατί νόμιζε ότι είχε αποκρούσει το πέναλτι αλλά η μπάλα πέρασε τη γραμμή (vid)

Sportal newsroom 12:33 - 21.07.2023 / Ανανεώθηκε: 12:34 - 21.07.2023

Απίθανη στιγμή με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα της Γκζιρά, Ντέιβιντ Κασάρ.

Πολλά έχουν συμβεί στο χώρο του ποδοσφαίρου. Εκπληκτικά γκολ, γκέλες και επικά σκηνικά. Ο τερματοφύλακας της Γκζιρά, Ντέιβιντ Κασάρ έγινε πρωταγωνιστής ενός απίθανου περιστατικού. 

Το σκηνικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα στη Γκζιρά με την Γκλέντοραν στον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League το βράδυ της Πέμπτης (20/7). 

Ο πρώτος αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες έληξε 2-2. Επομένως όλα θα κρίνονταν στη ρεβάνς. Μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση. Με το σκορ να παραμένει το ίδιο ο νικητής θα κρινόταν στη διαδικασία των πέναλτι. 

Αμφότερες είχαν εκτελέσει 11 πέναλτι και το σκορ ήταν στο 11-11. Η αγωνία όλο και μεγάλωνε μετά από ένα τόσο συναρπαστικό ματς. Τότε ο Γουίλκινσον της Γκζίρα εκτέλεσε το πέναλτι του για να κάνει το 12-11. Ο Ντονέλι συνεπώς έπρεπε να σκοράρει για να κρατήσει την ομάδα του μέσα στο ματς. Εκτέλεσε χαμηλά στην αριστερή γωνία του Κασάρ κι εκείνος εκτινάχθηκε και το έπιασε. Τότε από τη χαρά του ξεκίνησε να τρέχει και να πανηγυρίζει. Ωστόσο, για κακή του τύχη η μπάλα πέρασε στη συνέχεια τη γραμμή και το 12-12 ήταν γεγονός! 

H... γοργόνα σύντροφος του Τραπ εντυπωσιάζει στις θάλασσες της Μυκόνου
BUNDESLIGA

16:39 - 17.07.2023

H... γοργόνα σύντροφος του Τραπ εντυπωσιάζει στις θάλασσες της Μυκόνου

Τη Μύκονο επέλεξε για καλοκαιρινό του προορισμό ο τερματοφύλακας της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Κέβιν Τραπ. Παρέα του η εκθαμβωτική σύντροφος του, Ιζαμπέλ Γκουλάρτ, που εντυπωσιάζει τους πάντες με την ομορφιά της.

Ο Κασάρ όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Απέκρουσε το 14ο πέναλτι της αντίπαλης ομάδας και έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του με 14-13! 

Tags: