Βλαχοδήμος: «Σπίτι μου η Μπενφίκα, θα είναι πάντα στην καρδιά μου»

Οδυσσέας Βλαχοδήμος

i

©Intime

Βλαχοδήμος: «Σπίτι μου η Μπενφίκα, θα είναι πάντα στην καρδιά μου»

Sportal newsroom 19:17 - 25.12.2023

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος αναφέρθηκε στο μεγάλο πέρασμα του από την Μπενφίκα και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την πορτογαλική ομάδα.

Μπορεί πλέον να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Premier League, στο κορυφαίο επίπεδο δηλαδή, με τη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έχει ξεχάσει τα όσα έζησε στην Μπενφίκα.

Αντιθέτως, είναι ευγνώμων για όσα βίωσε στην πορτογαλική ομάδα, στην οποία αγωνίστηκε για πέντε χρόνια και τόνισε ότι τη θεωρεί σπίτι του.

«Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι στα πέντε χρόνια που ήμουν στην Μπενφίκα ένιωθα κάτι παραπάνω από χαρούμενος, ένιωθα σαν στο σπίτι μου. Η Μπενφίκα θα είναι πάντα στην καρδιά μου», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας γκολκίπερ και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Θέλω απλώς να θυμάμαι τα καλά πράγματα στη Μπενφίκα, γιατί μόνο καλά πράγματα συνέβησαν σε αυτά τα πέντε χρόνια. Φυσικά είχαμε σκαμπανεβάσματα, όπως παντού, αλλά αν κοιτάξω πίσω βλέπω ότι ήταν μια υπέροχη στιγμή. Η Μπενφίκα και η Λισαβόνα θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Τα δύο παιδιά μου γεννήθηκαν στη Λισαβόνα και έχουν πορτογαλικά διαβατήρια. Θα θυμάμαι πάντα την Μπενφίκα και θα είμαι πάντα ευγνώμων για όλα».