Βόκολος: «Το πρώτο γκολ ήταν καθοριστικό - Δεν μας αξίζει αυτό το σκορ»

Λεωνίδας Βόκολος

i

© intime

Βόκολος: «Το πρώτο γκολ ήταν καθοριστικό - Δεν μας αξίζει αυτό το σκορ»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 19:26 - 10.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:27 - 10.03.2024

Ο Λεωνίδας Βόκολος μίλησε για την ήττα της Λαμίας στην πρεμιέρα των playoffs κόντρα στην ΑΕΚ.

Η Λαμία είχε πολύ δύσκολη αποστολή μπροστά της και ξεκίνησε με ήττα τις υποχρεώσεις της στα playoffs της Stoiximan Super League.

Στο πλαίσιο της πρεμιέρας του μίνι πρωταθλήματος, η ομάδα της Φθιώτιδας γνώρισε εύκολα την ήττα (0-4) στο «Αθανάσιος Διάκος» από την ΑΕΚ, η οποία ανέβηκε στην κορυφή και πλέον περιμένει το αποτέλεσμα στο ντέρμπι της Τούμπας.

Στις δηλώσεις του μετά το ματς στην κάμερα της Cosmote TV, ο Λεωνίδας Βόκολος στάθηκε στο πρώτο γκολ το οποίο αποτέλεσε καθοριστικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ένα παιχνίδι δύσκολο για εμάς, τα παιδιά προσπάθησαν αλλά μετά το 0-2 τα πράγματα δυσκόλεψαν και την παραμικρή αδράνεια την έκαναν γκολ. Η ΑΕΚ έβαλε και ένα υπέροχο τέρμα με τον Λιβάι.

Αλμέιδα: «Χαρούμενος για το αποτέλεσμα και την εικόνα μας, ο Λιβάι αξίζε όλα τα καλά»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:04 - 10.03.2024

Αλμέιδα: «Χαρούμενος για το αποτέλεσμα και την εικόνα μας, ο Λιβάι αξίζε όλα τα καλά»

Ο Ματίας Αλμέιδα μίλησε μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί της Λαμίας με 4-0 και εξέφρασε την ικανοποίηση του για το αποτέλεσμα και την εικόνα της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στον Λιβάι Γκαρσία.

Το πρώτο γκολ ήταν καθοριστικό, το δεχτήκαμε στη λήξη του πρώτου μέρους. Συνεχίζουμε, έχουμε εννέα ματς ακόμα και οφείλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Δεν μας αξίζει αυτό το σκορ. Βλέπουμε πράγματα, παιδιά, γιατί σίγουρα θα μας χρειαστούν στην πορεία. Οι τρεις εβδομάδες αυτές θα είναι καλές για εμάς».