«Η Σέλτικ απάντησε αρνητικά στον Βόλο για ΜακΚάρθι»
i

Photo by Fran Santiago/Getty Images

«Η Σέλτικ απάντησε αρνητικά στον Βόλο για ΜακΚάρθι»

Sportal newsroom 18:27 - 30.01.2024

Οι Άγγλοι ισχυρίζονται πως ο Βόλος επιχείρησε να κάνει μεταγραφικό «μπαμ» με τον Τζέιμς ΜακΚάρθι, αλλά δεν τα κατάφερε...

Πήγε να προχωρήσει σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση ο Βόλος, αλλά τελικά έφαγε... άκυρο!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το SkySports σε δημοσίευμα του, οι Θεσσαλοί κατέθεσαν επίσημη πρόταση στη Σέλτικ για την απόκτηση του έμπειρου χαφ, Τζέιμς ΜακΚάρθι. Ωστόσο, οι «Κέλτες» δεν μπήκαν καν σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με την ομάδα της Μαγνησίας, απορρίπτοντας αμέσως την πρόταση της.

Αν ο Βόλος έφτανε σε deal με τη σκωτσέζικη ομάδα παράλληλα θα έφτανε και στη μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας του, καθώς ο Ιρλανδός διεθνής μετρά πάνω από 400 συμμετοχές στην Premier League, έχοντας αγωνιστεί με τη φανέλα των Έβερτον, Κρίσταλ Πάλας, αλλά και της Γουίγκαν, τη σεζόν που κατέκτησε το FA Cup του 2013 στον τελικό κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ανακοίνωσε τον Ποπέσκου ο Βόλος

Ο Βόλος ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρουμάνου μεσοεπιθετικού Καλίν Ποπέσκου, ο οποίος αγωνιζόταν στην Κύπρο για λογαριασμό του Οθέλλου Αθηναίου.

Ο Βόλος έκανε γνωστή την απόκτηση του Καλίν Ποπέσκου, ο οποίος αγωνιζόταν στον Οθέλλο Αθηναίου. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος πριν από λίγες ημέρες από την κυπριακή ομάδα και αμέσως η ομάδα της Μαγνησίας τον έβαλε στο στόχαστρό του.

Τελικά οι δύο πλευρές συμφώνησαν και ο Ρουμάνος έγινε επίσημα παίκτης των Θεσσαλών. Στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν ο Ποπέσκου μέτρησε πέντε γκολ και μία ασίστ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου Ρουμάνου μεσοεπιθετικού Καλίν Ποπέσκου.

Ο Ποπέσκου αγωνιζόταν στον Οθέλλο Αθηναίου στην Κύπρο όπου σε 14 αγώνες σημείωσε 5 γκολ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Ρουμανία στις Μπρασόφ, Πόλι, Σέπσι, Αράντ και Χέρμανσταντ.

Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει τον Καλίν Ποπέσκου στην οικογένεια της».