Η μασκότ της Ιντερνασιονάλ καταγγέλθηκε για σεξουαλική επίθεση σε γυναίκα δημοσιογράφο

Η μασκότ της Ιντερνασιονάλ καταγγέλθηκε για σεξουαλική επίθεση σε γυναίκα δημοσιογράφο

Κώστας Τόπας 09:01 - 27.02.2024

Η Βραζιλιάνα δημοσιογράφος Γκιζέλε Κίμπελ, κατήγγειλε μέσω των κοινωνικών δικτύων της την σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε από μασκότ σε αγώνα της Γκρέμιο με την Ιντερνασιονάλ.

Η Βραζιλιάνα δημοσιογράφος Γκιζέλε Κίμπελ, του ραδιοφωνικού σταθμού Monumental, κατέθεσε καταγγελία κατά της μασκότ της Ιντερνασιονάλ για υποτιθέμενη σεξουαλική επίθεση κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στη Γκρέμιο.

Η δημοσιογράφος είπε στον λογαριασμό της στο Twitter τι συνέβη στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου «Beira-Rio»: «Δυστυχώς ο αγώνας κατέληξε σε σεξουαλική παρενόχληση από τη μασκότ προς εμένα. Άλλη μια μέρα γυναικών που θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους στο ποδόσφαιρο και υποφέρουν με ηλίθιους που είναι εγκληματίες. Θα πάω μέχρι το τέλος για να μην περάσει καμία άλλη γυναίκα», έγραψε αφού πέρασε από το αστυνομικό τμήμα για να αναφέρει τα γεγονότα.

Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα «Ge», η δημοσιογράφος είπε ότι η συμπεριφορά της μασκότ, που ονομαζόταν Saci, ήταν «περίεργη από την αρχή. Στην αρχή ήταν χειρονομίες, αλλά μετά το γκολ η μασκότ την αγκάλιασε και κατέληξε να της σπρώξει το κεφάλι προς τα πίσω για να της δώσει ένα φιλί. «Μπορούσα να ακούσω τον κρότο του φιλιού και να νιώσω τον ιδρώτα του», λέει.