Κωμωδία στη Βραζιλία: Παίκτες της Φλουμινένσε και της Μποταφόγκο έκαναν... μπαλάκι τραυματισμένο παίκτη και τον τραβολογούσαν (vid)

Κωμωδία στη Βραζιλία: Παίκτες της Φλουμινένσε και της Μποταφόγκο έκαναν... μπαλάκι τραυματισμένο παίκτη και τον τραβολογούσαν (vid)

Κώστας Τόπας 10:17 - 04.03.2024 / Ανανεώθηκε: 10:17 - 04.03.2024

Ενα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στον αγώνα της Φλουμινένσε με τη Μποταφόγκο.

Εχουμε δει πράγματα και θαύματα στο ποδόσφαιρο. Αυτό όμως που συνέβη στη Βραζιλία δεν έχει προηγούμενο. Τα ξημερώματα της Δευτέρας (04/03) η Φλουμινένσε φιλοξένησε τη Μποταφόγκο, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη με 4-2 για το Καμπεονάτο Καριόκα Βραζιλίας.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα εκτυλίχθηκε ένα απίστευτο σκηνικό. Συγκεκριμένα στο 54' παίκτης της Μποταφόγκο έσυρε τον «τραυματισμένο» συμπαίκτη του πίσω στον αγωνιστικό χώρο για να προσπαθήσει να σπαταλήσει χρόνο και να διακοπεί το παιχνίδι. Μετά από αυτό όμως, οι παίκτες της Φλουμινένσε τον έσυραν ξανά εκτός αγωνιστικού για να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Αμέσως τα αίματα «άναψαν» με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να έρχονται σε έντονη διαμάχη, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να σπεύδει στο σημείο για να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Το αποτέλεσμα διατηρεί την Μποταφόγκο με πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση, ενώ η Φλουμινένσε, με τη σειρά της, έφτασε τα 11 συνεχόμενα ντέρμπι χωρίς νίκη.