Ο λόγος που ο Χάαλαντ «κόπηκε» από την αποστολή της Σίτι ενόψει Λούτον

Πεπ Γκουαρδιόλα & Έρλινγκ Χάαλαντ

i

©Photo by Robbie Jay Barratt - AMA/Getty Images/Ideal Images

Ο λόγος που ο Χάαλαντ «κόπηκε» από την αποστολή της Σίτι ενόψει Λούτον

Κώστας Τόπας 15:37 - 10.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:38 - 10.12.2023

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι έλαβαν τα χειρότερα δυνατά νέα πριν από το ταξίδι της ομάδας τους στο Λούτον, αφού αναφέρθηκε ότι ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Έρλινγκ Χάαλαντ.

Οι Πολίτες ελπίζουν να ανακάμψουν από την ήττα τους με 1-0 από την Άστον Βίλα την περασμένη Τετάρτη (06/12) με μια νίκη στο «Κένιλγουορθ Ρόουντ». Στην πραγματικότητα, οι πρωταθλητές της Premier League αναζητούν την πρώτη τους νίκη σε τέσσερα παιχνίδια, έχοντας ισοπαλία με Τσέλσι, Λίβερπουλ και Τότεναμ πριν την ήττα τους στο «Βίλα Παρκ».

Ωστόσο, κόντρα στη Λούτον, οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα θα πρέπει να το κάνουν χωρίς το βαρύ «πυροβολικό» τους που ακούει στο όνομα Έρλινγκ Χάαλαντ. Σύμφωνα με το «FPLMaineRoad», ο Νορβηγός φορ φέρει έναν τραυματισμό στο πόδι εδώ και λίγες εβδομάδες, με το πρόβλημα να περιγράφεται ως «κάταγμα λόγω πίεσης».

Το δημοσίευμα προσθέτει ότι μπορεί να χάσει τον τελευταίο αγώνα της Σίτι στη φάση των ομίλων του Champions League με τον Ερυθρό Αστέρα την Τετάρτη (13/12, 19:45), καθώς και τον εντός έδρας αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας το επόμενο Σάββατο (16/12, 17:00).

Ο Χάαλαντ συνέχισε από εκεί που σταμάτησε την περασμένη σεζόν και βρίσκεται στην κορυφή των σκορ της Premier League με 14 γκολ στο όνομά του. Σε περίπτωση απουσίας του,, στα δύο επόμενα ματς, ο Χούλιαν Άλβαρες είναι πιθανό να πάρει τα ηνία στην αιχμή του δόρατος.

🔴Sportal Sunday Live: Ανικανότητα ή λύση; Οι αποφάσεις της κυβέρνησης και τι θα γίνει με την Ευρώπη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο περιεχόμενο!