Η Άστον Βίλα έριξε στο καναβάτσο τη Σίτι
i

©printscreen

Η Άστον Βίλα έριξε στο καναβάτσο τη Σίτι

Άγγελος Φραγκισκάτος 00:14 - 07.12.2023 / Ανανεώθηκε: 00:31 - 07.12.2023

Χάρη στο τέρμα του η Λέον Μπέιλι, η Άστον Βίλα πήρε μία μεγάλη νίκη κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, για την 15η αγωνιστική της Premier League.

Η Άστον Βίλα πραγματοποίησε μία εκπληκτική εμφάνιση απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι και την υπέταξε με 1-0 στο «Villa Park», για την 15η αγωνιστική της Premier League

Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Ουνάι Έμερι ανέβηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 32 βαθμούς, ενώ οι Πρωταθλητές Ευρώπης και Αγγλίας έχασαν πολύτιμο έδαφος για τη «μάχη» του τίτλου. Συγκεκριμένα οι πολίτες είναι στη 4η θέση με 30 πόντους. 

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους καλή ευκαιρία μόλις στο 7ο λεπτό. Η μπάλα μετά από επαναφορά έφτασε έξω από την μεγάλη περιοχή στον Πάου Τόρες, ο οποίος έκανε το σουτ, αλλά ο Έντερσον αντέδρασε εγκαίρως και κράτησε το 0-0. 

Το «χρυσό» γκολ για τους «χωριάτες» πέτυχε στο 74ο λεπτό ο Λέον Μπέιλι, χάρις στο οποίο η ομάδα του επέστρεψε στις νίκες μετά το 2-2 με την Μπόρνμουθ. Ωστόσο στο 86ο λεπτό ο Ντάγλας Λουίζ έφτασε κοντά στο να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, όμως η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Έντερσον. Κάπως έτσι η Άστον Βίλα πήρε μία σπουδαία νίκη με 2-1 κόντρα στο σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα. 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 15ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (16ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ