Νέο τελεσίγραφο της Ρεάλ στον Εμπαπέ: 15 Ιανουαρίου ή τίποτα!

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Photo by Ibrahim Ezzat/NurPhoto via Getty Images/Ideal Images

Νέο τελεσίγραφο της Ρεάλ στον Εμπαπέ: 15 Ιανουαρίου ή τίποτα!

Κώστας Τόπας 11:08 - 06.12.2023

Σύμφωνα με την ισπανική «Αs», η Ρεάλ Μαδρίτης περιμένει μια τοποθέτηση από τον Κιλιάν Εμπαπέ για το μέλλον του πριν από τις 15 Ιανουαρίου.

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει από το περασμένο καλοκαίρι για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ενώ παραμένει πολύ διακριτικός, ο ισπανικός σύλλογος παρακολουθεί πολύ στενά την κατάσταση του στόχου προτεραιότητάς του εδώ και πολλά χρόνια. Η απόφαση μάλιστα του Κιλιάν Εμπαπέ να μην ενεργοποιήσει την οψιόν (κατά την απόλυτη διακριτική του ευχέρεια) για έναν επιπλέον χρόνο στην Παρί Σεν Ζερμέν, άνοιξε ξανά το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ισπανία το επόμενο καλοκαίρι, δωρεάν, στο τέλος του συμβολαίου του που έχει διάρκεια έως τον Ιούνιο του 2024.

Σύμφωνα με την «As» , η Ρεάλ ανυπομονεί για ένα πρώτο ραντεβού, με τον Εμπαπέ το οποίο θα γίνει την 1η Ιανουαρίου 2024. Εάν ο 24χρονος Γάλλος επιθετικός δεν έχει επεκτείνει τη μίσθωση του με την Παρί μέχρι τότε, τότε θα εξουσιοδοτηθεί να συζητήσει και να διαπραγματευτεί με τον σύλλογο της επιλογής του. Η Ρεάλ δεν σχεδιάζει να κάνει κίνηση πριν από αυτή την ημερομηνία, που θα αποτελέσει την αφετηρία της νέας της «επίθεσης», διαβεβαιώνει η ισπανική εφημερίδα. Με αλλαγή τόνου σε σύγκριση με το 2022, τη χρονιά που η Ρεάλ νόμιζε ότι είχε πάρει το πράσινο φως από τον παίκτη για δωρεάν υπογραφή το επόμενο καλοκαίρι… πριν από την παράτασή του στο Παρίσι τον Μάιο.

Αυτή τη φορά, η Ρεάλ θα περιμένει μόνο μια σταθερή και οριστική δέσμευση από τον Εμπαπέ και δεν θα αρκείται σε προφορική συμφωνία. Μετά από αποτυχίες το 2017 και το 2022, η ομάδα του Φλορεντίνο Πέρεθ θα δοκιμάσει την τύχη της για άλλη μια φορά χωρίς καμία εγγύηση ότι τελικά θα πετύχει τον στόχο της. Αλλά οι ηγέτες θέλουν να άρουν την αβεβαιότητα όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν τώρα αποτύχει ξανά με την υπόθεση του Εμπαπέ, τότε η Ρεάλ θα κινηθεί για τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Οπαδός των Μαδριλένων, όπως ο Εμπαπέ, ο Νορβηγός άφησε τους αγαπημένους του να ξέρουν ότι ακόμα ονειρεύεται μια μέρα να παίξει για τη Ρεάλ Μαδρίτης και ότι θέλει να κρατήσει ανοικτή αυτή την προοπτική. Στη Μαδρίτη το όνομα του Νορβηγού συζητιέται πολύ και μια πιθανή μεταγραφή μπορεί να γίνει τους επόμενους μήνες.