Δεν παίζει με Λούτον ο Χάαλαντ!

Έρλινγκ Χάαλαντ

i

©printscreen

Δεν παίζει με Λούτον ο Χάαλαντ!

Κώστας Τσιακλής 14:42 - 10.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:48 - 10.12.2023

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν βρίσκεται μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της Μάντσεστερ Σίτι και θα λείψει από την αναμέτρηση με τη Λούτον.

Το απόγευμα της Κυριακής (10/12,16:00) η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λόυτον στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Premier League.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν έχει νικήσει τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές και ψάχνει αντίδραση προκειμένου να επιστρέψει σε τροχιά τίτλου. Αυτή τη στιγμή η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας και είναι στο -7 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, που το Σάββατο (09/12) επικράτησε της Κρίσταλ Πάλας με 2-1 στο Λονδίνο.

Ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα προέκυψε στους «πολίτες» αφού θα πρέπει να παραταχθούν στο ματς της Κυριακής χωρίς τον πρώτο τους σκόρερ (αλλά και του πρωταθλήματος), Έρλινγκ Χάαλαντ. Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα, Athletic, ο Νορβηγός δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού ωστόσο κρίθηκε αναγκαίο να ξεκουραστεί λόγω της κόπωσης που έχει προέλθει από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θέλει να προλάβει τον οποιοδήποτε τραυματισμό και επιθυμεί να έχει τον Χάαλαντ στη διάθεση του τόσο στο εορταστικό πρόγραμμα της Premier League, όσο και στα παιχνίδια για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων όπου η Σίτι θα διεκδικήσει το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας της.

Λούτον-Μάντσεστερ Σίτι ή αλλιώς Δαυίδ εναντίον Γολιάθ - Η χαοτική διαφορά στη χρηματιστηριακή αξία των δύο ομάδων
PREMIER LEAGUE

11:30 - 10.12.2023

Λούτον-Μάντσεστερ Σίτι ή αλλιώς Δαυίδ εναντίον Γολιάθ - Η χαοτική διαφορά στη χρηματιστηριακή αξία των δύο ομάδων

Λούτον και Μάντσεστερ Σίτι κοντράρονται σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι που θυμίζει περισσότερο την ιστορία του Δαυίδ με τον Γολιάθ, όπου ο μικρόσωμος νίκησε τον γιγάντιο αντίπαλο του.

Προφανώς και πρόκειται για μια μεγάλη απουσία αφού ο Χάαλαντ έχει σκοράρει ήδη 19 τέρματα φέτος, με τα 13 να είναι στην Premier League. Στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να ξεκινήσει ο Χούλιαν Άλβαρες, που θα κριθεί να επωμιστεί το βάρος της απουσίας του Νορβηγού «κανονιού».

Sportal Sunday Live: Ανικανότητα ή λύση; Οι αποφάσεις της κυβέρνησης και τι θα γίνει με την Ευρώπη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!