Ενδιαφέρον για τον Φίλιπς της Μάντσεστερ Σίτι έδειξε η Νιούκαστλ

Στη Γουέστ Χαμ συνεχίζει ως το τέλος της σεζόν ο Κάλβιν Φίλιπς

i

©PrtScr

Ενδιαφέρον για τον Φίλιπς της Μάντσεστερ Σίτι έδειξε η Νιούκαστλ

Στέλιος Βαρδάκης • 18:10 - 09.12.2023 / Ανανεώθηκε: 18:28 - 09.12.2023

Σε προτεραιότητα την απόκτηση ενός μέσου έχει βάλει η Νιουκάστλ η οποία φαίνεται να θέλει το Κάλβιν Φίλιπς από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Η Νιουκάστλ έχει βγει στη αγορά για την απόκτηση ενός μέσου μετά την επισημοποίηση της τιμωρίας του Τονάλι. Ο Ιταλός μέσος τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 10 μηνών από κάθε αγωνιστική δράση λόγω σκανδάλου με παράνομο στοίχημα ενώ θα ακολουθήσει και θεραπεία 10 μηνών για να αντιμετωπίσει τον εθισμό του.

Αυτό το γεγονός έχει φέρει τις «καρακάξες» να θέτουν σε προτεραιότητα την αγορά ενός ποιοτικού μέσου, εν όψει του μεταγραφικού παραθύρου του Γενάρη, που θα είναι σε θέση να αντικαταστήσει επάξια τον Τονάλι. Ένας από τους παίκτες που φαίνεται να έχει βάλει σε πρώτο πλάνο η Νιουκάστλ είναι ο Κάλβιν Φίλιπς της Μάντσεστερ Σίτι. Ο Άγγλος μέσος δεν έχε κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πεπ Γκουαρδιόλα καθώς έχει αγωνιστεί σε μόλις 8 παιχνίδια φέτος σε όλες τις διοργανώσεις που μεταφράζονται σε 216 αγωνιστικά λεπτά.

Σύμφωνα λοιπόν με τον δημοσιογράφο Ρούντι Γκαλέτι, η ομάδα του Έντι Χάου έχει κάνει τα πρώτα βήματα ώστε να υπογράψει τον Κάλβιν Φίλιπς. Μάλιστα, τονίζεται ότι η Σίτι είναι ανοιχτή σε διαπραγματεύσεις για τον παίκτη και μπορεί να τον αφήσει να φύγει σε περίπτωση που ικανοποιηθεί οικονομικά. 

Υπενθυμίζεται ότι με το όνομα του 28χρονου έχουν συνδεθεί κατά το παρελθόν κι άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες όπως για παράδειγμα η Λίβερπουλ και η Γιουβέντους.

Απίστευτο: Η Γιουνάιτεντ απαγόρευσε την είσοδο στη συνέντευξη Τύπου του Τεν Χαχ σε τέσσερις δημοσιογράφους - Η εξήγηση που δόθηκε
PREMIER LEAGUE

14:03 - 05.12.2023

Απίστευτο: Η Γιουνάιτεντ απαγόρευσε την είσοδο στη συνέντευξη Τύπου του Τεν Χαχ σε τέσσερις δημοσιογράφους - Η εξήγηση που δόθηκε

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απαγόρευσε σε μια σειρά δημοσιογράφων να παρευρεθούν στη συνέντευξη Τύπου του Έρικ τεν Χαχ, ενόψει της αναμέτρησης με την Τσέλσι την Τετάρτη (06/12, 22:15).

Ο ίδιος ο Άγγλος μέσος πάντως, θα ήθελε να πάει σε μια ομάδα που να παίζει περισσότερο εν όψει και του Euro 2024 που έρχεται το καλοκαίρι, καθώς αν και βρίσκεται στις κλήσεις του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στην εθνική ομάδα, έχει χάσει τη θέση βασικού στην 11αδα.