Επίσημη η τιμωρία του Τονάλι: Δέκα μήνες εκτός γηπέδων ο άσος της Νιούκαστλ!

Σάντρο Τονάλι

i

PrtScr

Επίσημη η τιμωρία του Τονάλι: Δέκα μήνες εκτός γηπέδων ο άσος της Νιούκαστλ!

Κώστας Τσιακλής 14:33 - 26.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:42 - 26.10.2023

Ο Σάντρο Τονάλι πλήρωσε ακριβά την εμπλοκή του στο σκάνδαλο του παράνομου στοιχηματισμού.

Ο μέσος της Νιούκαστλ, Σάντρο Τονάλι, θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για 10 μήνες.

Η είδηση των τελευταίων εβδομάδων είναι το σκάνδαλο με το παράνομο στοίχημα που προέκυψε στην Ιταλία. Εμπλεκόμενοι σε αυτό είναι οι Σάντρο Τονάλι, Νικολό Τζανιόλο και Νικολό Φατζόλι. Οι τρεις ποδοσφαιριστές ανακρίθηκαν με τον Τονάλι να παραδέχεται μάλιστα ότι πόνταρε και σε παιχνίδια της πρώην ομάδας του, Μίλαν. 

Οι τιμωρίες αναμένονταν βαριές (ο Φατζόλι τιμωρήθηκε με αποκλεισμό επτά μηνών) με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως ο Τονάλι θα έμενε εκτός αγωνιστικών χώρων για 10 μήνες. Πλέον οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και έτσι ο άσος της Νιούκαστλ θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις της ομάδας του για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Επιπλέον ο Ιταλός μέσος θα ακολουθήσει και μια θεραπεία τους επόμενους οκτώ μήνες προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει με τον τζόγο. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τονάλι θα μείνει εκτός και από το Euro του 2024. Βέβαια για την ώρα δεν ξέρουμε αν θα είναι εκεί η Ιταλία ωστόσο ο ίδιος δεν θα μπορέσει σίγουρα να παρευρεθεί αφού θα επιστρέψει στη δράση τον Αύγουστο του επόμενου έτους, 

Το περασμένο καλοκαίρι η Νιούκαστλ έβγαλε τα ταμεία της περίπου 65 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον Τονάλι όμως δεν περίμενε πως η πρώτη χρονιά του Ιταλού θα τελείωνε με τόσο άδοξο τρόπο. Ο Τονάλι πραγματοποίησε φέτος 12 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και σημείωσε ένα τέρμα, το οποίο ήρθε στο ντεμπούτο του κόντρα στην Άστον Βίλα. 

Η Γιουβέντους δεν εγκαταλείπει τον Φατζόλι και θα του πληρώνει κανονικά τον μισθό του
SERIE A

09:21 - 20.10.2023

Η Γιουβέντους δεν εγκαταλείπει τον Φατζόλι και θα του πληρώνει κανονικά τον μισθό του

Η Γιουβέντους δηλώνει την πλήρη υποστήριξη της στον Νικολό Φατζόλι καθώς, ο Ιταλός μέσος ξεκινάει την επτάμηνη απαγόρευση και θεραπεία για τον εθισμό στον τζόγο, οπότε θα μπορούσε να επιστρέψει για τον τελευταίο αγώνα της φετινής σεζόν.

Ο τελευταίος του αγώνας για φέτος ήταν αυτός της Τετάρτης (25/10) κόντρα στη Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο Τονάλι είχε περάσει ως αλλαγή και αγωνίστηκε για 30 λεπτά μαζί με το χρόνο καθυστερήσεων.