Ενρίκε: «Είναι περίεργο που δεν με ρωτήσατε για την ήττα από τη Νιούκαστλ»
i

©Printscreen

Ενρίκε: «Είναι περίεργο που δεν με ρωτήσατε για την ήττα από τη Νιούκαστλ»

Κώστας Τσιακλής 13:25 - 26.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:31 - 26.10.2023

Ο Λουίς Ενρίκε πέταξε τη «σπόντα» του στους δημοσιογράφους μετά την εμφατική νίκη επί της Μίλαν.

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε, αντέδρασε στην κριτική που δέχεται τον τελευταίο καιρό και πέταξε τη «σπόντα» του στους δημοσιογράφους μετά την εμφατική νίκη επί της Μίλαν.

Η Παρί Σεν Ζερμέν λοιπόν επικράτησε σχετικά άνετα της Μίλαν με 3-0 και πήρε κεφάλι στον 6ο όμιλο που είναι και γνωστός ως όμιλος του θανάτου. Αυτό το γεγονός έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή των Παριζιάνων, Λουίς Ενρίκε, να την πει λίγο στους δημοσιογράφους, οι οποίοι συνηθίζουν να ασκούν κριτική και να εστιάζουν στα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας του. 

Ο Ενρίκε λοιπόν πέταξε «σπόντα» στους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους και τους είπε πως είναι περίεργο που δεν τον ρωτήσανε για την ήττα από τη Νιούκαστλ. «Είναι περίεργο που δεν με ρωτήσατε για την ήττα από τη Νιούκαστλ. Νόμιζα ότι το είχατε ξεχάσει. Δεν ξεχνώ την ήττα στο Νιούκαστλ. Θα σας θυμίσω ότι αυτό είναι το γκρουπ του θανάτου. Οποιαδήποτε από αυτές τις ομάδες έχει την ευκαιρία να προκριθεί μέχρι και την τελευταία αγωνιστική. Θέλουμε να είμαστε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσο αφορά το παιχνίδι ο Λουίς Ενρίκε ανέφερε τα εξής: «Είμαι χαρούμενος, πολύ χαρούμενος! Ξεκινήσαμε με λάθη, με έλλειψη αυτοπεποίθησης. Στα πρώτα 20 ή 25 λεπτά, θα έλεγα ήμασταν γεμάτοι αμφιβολίες. Το γκολ του Κιλιάν μας ηρέμησε. Στο δεύτερο ημίχρονο, πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι από τους αντιπάλους μας. Σε ένα ματς σε αυτό το επίπεδο δεν μπορείς να κυριαρχήσεις σε όλο το παιχνίδι. Δεν ταλαιπωρηθήκαμε αμυντικά, αλλά δεν ήμασταν ακριβείς.

Αντί λοιπόν να είμαστε στο μισό των αντιπάλων μας, ήμασταν περισσότερο στο δικό μας μισό. Στο δεύτερο ημίχρονο πιστεύω ότι οι παίκτες απελευθερώθηκαν από το γκολ. Είχαμε περισσότερη αυτοπεποίθηση και το παιχνίδι ξεκίνησε με το γκολ του Ουσμάν. Είναι κρίμα που ακυρώθηκε, αλλά μετά από αυτό, η ομάδα συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες. Στο τέλος, ήταν μια μεγάλη νίκη.

Είναι υπέροχο να βλέπουμε έτσι το Παρκ Ντε Πρενς και να το απολαμβάνουν οι υποστηρικτές μας. Τώρα πρέπει να σκεφτούμε το πρωτάθλημα, αλλά όσον αφορά το Champions League, πρέπει να σκεφτούμε τη νίκη στο Μιλάνο, να τα δώσουμε όλα σαν να ήταν τελικός».