Γκουαρδιόλα: «Η Σίτι πρέπει να κερδίζει τα πάντα, οι άλλοι δεν είναι υποχρεωμένοι»

Πεπ Γκουαρδιόλα

i

© PrtScr

Γκουαρδιόλα: «Η Σίτι πρέπει να κερδίζει τα πάντα, οι άλλοι δεν είναι υποχρεωμένοι»

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:10 - 10.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:13 - 10.12.2023

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν μάσησε τα λόγια του σχετικά με τη διαφορά στην αντιμετώπιση που δέχεται η Μάντσεστερ Σίτι σε σχέση με τις υπόλοιπες της Premier League.

Η Μάντσεστερ Σίτι θα κοντραριστεί στην έδρα της Λούτον το μεσημέρι της Κυριακής (10/12, 16:00), για την 16η αγωνιστική της Premier League. 

Οι πολίτες καλούνται να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από την Άστον Βίλα, ενώ η Λούτον θα προσπαθήσει να αποσπάσει κάποιο βαθμό, παίζοντας και στην έδρα της. Η Σίτι είναι στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 30 βαθμούς, πίσω από Λίβερπουλ (37), Άρσεναλ (36) και Άστον Βίλα (35), που έχουν ένα ματς λιγότερο.

Λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση των δύο ομάδων, ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν μάσησε τα λόγια του σχετικά με τη διαφορά στην αντιμετώπιση που δέχονται οι Πρωταθλητές Ευρώπης και Αγγλίας σε σχέση με τις υπόλοιπες της Premier League. 

«Η μόνη ομάδα που θα αποτύχει εάν δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα θα είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Οι υπόλοιποι; Είναι μια μεγάλη επιτυχία για αυτούς. Στο τέλος της ημέρας, η Άρσεναλ, η Λίβερπουλ και η Τσέλσι δεν κατακτάνε τα πάντα. Είναι φυσιολογικό. 

Η Μάντσεστερ Σίτι από την άλλη πρέπει να κερδίζει κάθε τίτλο. Είναι δύσκολο να το διαχειριστείς αυτό, όλα αυτά τα χρόνια», δήλωσε ο Καταλανός τεχνικός.